Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Какво в живота ни идва безплатно и наготово

16 Октомври 2014 / 08:10:05  GRReporter
5104 прочитания

Гали

 

            Казват, че безплатен обяд няма, безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Обаче е факт, че в живота ни има неща, които можем да наречем безплатни, защото ги получаваме сякаш наготово, срещу съвсем малко усилия от наша страна. Естествено, нерядко въобще не им обръщаме внимание, приемаме ги като даденост и не ги ценим особено.

            Днешната статия е на тема в коя сфера на живота нещата са почти безплатни за нас – не ни се налага да плащаме скъпо и прескъпо, за да ги получим. Те ни идват почти наготово, без да ги търсим и преследваме. Всички със сигурност сте срещали хора, които имат това или онова и в повечето случаи сякаш без да са го заслужили. Във Вселената обаче има железен порядък и няма нищо безплатно. Това означава, че за да имате сега нещо, което уж не заслужавате, то все пак някога - в минало прераждане, сте си го платили и сега просто си го получавате. Всеки има нещо като банкова сметка, която съдържа определени ресурси, които са му на разположение в този живот и ги получава с лекота без да се налага да се труди за тях.

            В хороскопа Петият дом е една от най-щастливите и благоприятните зони. В символиката и онова, което управлява този дом, всъщност са включени всички най-прекрасни и безплатни неща в живота – любов, красота, забавление, късмет, бързо и лесно богатство (да спечелиш от лотарията например), лични таланти, природна интелигентност, личен блясък, харизматичност и така нататък. Ако обърнете внимание това са неща, към които всички се стремят, защото те ни карат да се чувстваме щастливи, не можем да си ги купим дори и да искаме.

            Петият дом е аналог на знак Лъв, който се управлява от Слънцето. Няма човек, който би могъл да плати на Слънцето да свети и грее, нито пък чрез труд и усилия да го управлява. По същия начин всичко около Петия дом в личния хороскоп не може да бъде купено по никакъв начин, то идва безплатно за вас. Затова по Петия дом в хороскопа съдим каква точно е „банковата ни сметка” и какви ресурси има в нея, какво сме заслужили да получим без да го плащаме. Те показват какво в живота ви идва почти безплатно и наготово, не е нужно да се трудите усърдно, за да го получите. Възможностите ви във връзка с това „безплатно” са много и за вас е отредено някакво пожизнено право.

            Прочетете информацията за знака на Асцендента си, за да разберете в кой знак попада Петият дом и съответно каква точно е „банковата ви сметка” и какви ресурси има в нея. Те показват какво в живота ви идва безплатно и наготово, не е нужно да полагате кой знае какви усилия, за да го получите.

            Асцендент в знак Овен

            Петият дом попада в знак Лъв и се управлява от Слънцето. При вас наготово идва всичко, което е свързано на първо място с личната интелектуална сила, вродената природна интелигентност. Другите неща – това са любов, романтика, забавление и житейски удоволствия. Вие сте от хората, които едва ли могат да се оплачат от липса на такива, имате много възможности и те идват без кой знае какви усилия от ваша страна. Късметлии сте и по отношение на това да попадате в ситуации, в които да печелите с лекота пари от игри и бързи сделки, да извличате печалби докато се забавлявате. Някои от вас получават с лекота възможност да се изявяват в сферите на изкуствата и да получат известност покрай лично творчество.

            Колко големи възможности имате на разположение, се определя от силата на Слънцето в хороскопа ви (силата се определя от позицията по знак и аспекти от другите планети).

            Асцендент в знак Телец

            Петият дом попада в знак Дева и се управлява от Меркурий. При вас наготово и с лекота идва всичко, което е свързано с начините да подобрявате качеството си на живот, да се справяте с всевъзможни предизвикателства и да преодолявате трудни ситуации. Носите умения, за които нерядко околните тайно ви завиждат, тъй като в живота винаги има трудни ситуации, а вие се справяте с тях като на шега. Идват ви необходимите помощници (под всякаква форма) и успявате да приключите всичко така, че да извлечете полза. Безплатното за вас също е и по отношение на здраве и работа. За вас работа винаги има, полезни сте на околните в дни на трудност – нещо, което е наистина безценно. Също така сте хората, които с лекота успяват да се справят с евентуални здравословни проблеми, без да има трайни последици.

            Колко големи възможности имате на разположение, се определя от силата на Меркурий в хороскопа ви (силата се определя от позицията по знак и аспекти от другите планети).

            Асцендент в знак Близнаци

Категории:
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus