Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Къде да се отправим на почивка според хороскопа ни

19 Май 2012 / 09:05:19  GRReporter
3883 прочитания

Гали
    Пред прага на лятото сме – сезонът на ваканциите, почивките, забавленията. Летният отпуск е нещо, за което почти всички се подготвят цяла година, а след него спомените, които са останали се пазят грижливо под формата на снимки, видеоматериали и разкази. Всеки търси най-добрият начин да прекара своята почивка. Различните хора имат различно разбиране за това каква би трябвало да е хубавата почивка. Най-важното за всяка ваканция обаче е как да я прекараме и къде. И не е важно колко пари сме пръснали, дали е била в чужбина или не. По-важното е като се върнем,  да кажем на себе си, че сме прекарали една прекрасна почивка.
    В днешната статия ще ви запозная с това как според индивидуалния хороскоп си избираме дестинация за поредната почивка. Дали сме привърженици на постоянната промяна, на далечните места, повече екзотика или класика, море, планини, гъсто населените места или пък такива, които са се запазили в естествения си почти див вид.
    В хороскопа планетата Венера показва към какво сме привлечени, какво ще помислим за удовлетворяващо, средствата и начините, чрез които се опитваме да намерим и получим удовлетворение. Затова според нейната позиция можем да разберем какво бихме си избрали да правим, когато си почиваме. Какво от всички възможности, които имаме, ще ни привлече най-силно и ще го пожелаем. Луната пък показва дали в крайна сметка ще получим търсеното от нас удовлетворение.
    Но тъй като целта на статията ми е свързана с местата по света чисто географски, това вече не е толкова тясно обвързано с планетите в индивидуалния хороскоп, а със зодиакалните знаци. Планетите са субективните възприятия. Но държавата Италия например, която бихме си избрали за почивка, вече е свързана с позицията на определен зодиакален знак в хороскопа ни.
    Асцендентът някога се е наричал „Изтокът” в хороскопа. Това е било първоначалното му название. Защо ли? Защото Слънцето, като най-важното светило за съществуването ни тук на Земята, изгрява от изток. То носи живот, носи просперитет и благополучие. Асцендентът в хороскопа всъщност ни показва откъде влиза този просперитет в живота ни, откъде започва живота ни. По подобен начин останалите знаци символизират всички географски посоки.
    На картинката в началото на статията виждате как се вписват географските посоки в хороскопа. Знакът, в който е рожденият ви Асцендент винаги е вашият индивидуален „Изток”, спрямо който се поставят и другите посоки – Север, Запад, Юг. Именно по тази схема се определя в каква посока да се отправим, към какви географски места да се насочим за ваканция и почивка.
    Посоката юг-югоизток е в най-добра хармония за нас, когато искаме да намерим отпускане, удоволствие, щастие и забавление. Тя се покрива от петия дом в хороскопа, броено от Асцендента или слънчевия знак. Знакът, който попада в петия дом на хороскопа, ни показва на какъв тип географски места ще се чувстваме най-добре,  ще си прекараме с удоволствие и ще се заредим с вътрешно удовлетворение. Той се определя спрямо слънчевия знак и спрямо индивидуалния Асцендент, които символизират посока изток лично за вас. След това търсим пресечната точка.
    Сега ще изпиша с какво са характерни местата, свързани със зодиакалния знак, символизиращ ваканциите, почивките и забавленията. Към описанията ще включа също и кои са географските дестинации, свързани с този знак, тъй като всяка държава по света е категоризирана под управлението на някой от зодиакалните знаци. Описаните места могат да бъдат открити във всяко едно кътче на света, но ако решите да посетите чужда държава, вероятно ще се изненадате с колко чудесни спомени и удовлетворение бихте могли да се заредите в посочените държави.
    Прочетете описанието за слънчевия си знак и за знака на Асцендента си ако го знаете. Трябва да отбележа, че знакът на Асцендента принципно има по-голяма тежест от слънчевия знак.
    За знака Овен отправната точка е знак Лъв, който е свързан с по-високите места каквито са планинските, скалисти местности, по-трудно достъпни дори в символичен смисъл -  тези за отбрани хора и с по-малка населеност. Освен това под негово управление са и местата, на които съществуват или са съществували замъци и крепости. Тези места се отличават още с възможността за обилни партита и луксозни условия. Най-добрите дестинации са Франция, Италия, Македония, Мадагаскар, Румъния.
    За знака Телец отправната точка е знак Дева, който е свързан с равнинни местности, по-ниско разположени. Места, на които има по-голямо население, свързано със занаятчийство, градини и производство на основни храни. Да се отличава със спретнатост, чистота и естественост. Най-добрите дестинации са Гърция, Турция, Швейцария, Бразилия.
    За Близнаците отправната точка е знак Везни, който е свързан с места наситени с много магазини, търговия, пазари, изложения, разпродажби. Места, които са известни с модната си индустрия или поне предлагат най-доброто от нея. Театри, художествени галерии. Колкото повече шум и глъчка, толкова по-добре.Най-добрите дестинации са Китай, Япония, Аржентина, Австрия, Канада.

Категории: ваканционна дестинация индивидуален хороскоп Астроучилище Гали зодии асцедент планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus