Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Концертът на Prodigy в Атина е разпродаден

10 Септември 2010 / 18:09:35  Виктория Миндова
2716 прочитания

Единствените и неповторими Prodigy идват тази есен в Гърция и билетите за техните концерти се разграбват като топъл хляб. В средата на юли организаторите от Detox Productions обявиха, че на 17 (петък) и 18 (събота) септември 2010 година ще се състоят двата концерта – първият в Атина, а вторият в Солун. Независимо, че това лято бе наситено с поредица от музикални събития, най-скорошното от които бе концертът на U2 на трети септември, апетитът на гръцките меломани се оказа незадоволен.

В началото бе обявена залата Arena Athinon, в която се събират около 3000 души, но тя се оказа твърде малка, за да побере всички желаещи да се насладят на шоуто. Така организаторите трябаше да обявят втори концерт в същата зала в Атина -  на 16 септември (четвъртък), за която излязоха нови билети. И това обаче не се оказа достатъчно, защото за по-малко от 10 дни отново всички билети се изкупиха, а желаещите не преставаха да прииждат.

По-голямото търсене принуди Detox Productions да премести събитието в по-голяма концертна зала и по последни данни това ще бъде Закрития олимпийски стадион по Taekwon Do в Палео Фалиро. Така легендарният концерт Prodigy  2010 в Атина ще се проведе само в един ден, за който ще важат продадените билети както за 16, така и за 17 септември тази година. По непотвърдени данни закритият олимпийски стадион може да побере около 10 хиляди души и според представители на билетните бюра в Атина до края на уикенда всички билети за концерта ще бъдат напълно разпродадени.

„Само за около три дни се изкупиха над 2000 билети,” казва специално за GRReporter един от служителите в билетните бюра. Опашката в четвъртък е била над 50 метра, а желаещите да посетят концерта на Prodigy са били от петнадесет до петдесетгодишна възраст. Почти всички фенове са купували повече от един билет, а момче на възраст около двайсет години е взело общо девет билета за всичките си приятели. Всички закупили билети за 16 септември, които не могат да отидат на концерта на 17-ти, могат да си възстановят пълната сума в сряда 15 септември.

Двайсетгодишната кариера в експерименталния звук прави и днес Prodigy синоним на екстрим-денс музиката. С над 20 милиона продадени записи, тяхното име ще остане в историята с парчета като Smack My Bitch Up, Breathe, Out of Space, No Good (Start The Dance), Voodoo People, Poison, Firestarter, Omen, Warrior's Dance, Charly, One Love и много други.

Цената на билетите от предварителната продажба за Атина е 43 евро, а за Солун 40 евро. В деня на концерта билетът ще има цена от 48 евро за столицата и 45 евро за втория по големина град в Гърция.

Категории: Prodijy Атина 2010 билетиМузика
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus