Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Краят на света се отлага, с декември идва само краят на годината

01 Декември 2012 / 09:12:39  GRReporter
4762 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 31 декември и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичният климат, който задават се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.
    В предходната статия прогнозирах, че ноември астрологично се очертава доста интересен. На първо място с двете затъмнения – Слънчево на 13 ноември и Лунно на 28 ноември. Подобни месеци винаги приковават вниманието с някакви по-интересни събития в световен мащаб. В личен план хората, които са засегнати от тези затъмнения преживяват важни житейски събития. Слънчевото затъмнение се осъществи в знак Скорпион и по символика е свързано с процес на преобразуване, при това по един доста революционен начин.
    Лунното затъмнение беше на 28 ноември. То е кулминационна фаза, време за окончателни решения, обръщане в някакъв смисъл и поставяне своеобразен край на различни неща. Девизът зад него звучеше последния начин: „Сега и веднага, за да не ни спохожда повече този страх, че ще повторим миналото”. В периода 6 – 26 ноември беше третата, последна за 2012 година ретроградна фаза на Меркурий. Особено важно това ще беше за хората, които са родени в дните 25 – 27 ноември.
    Освен това през целия ноември имаше съчетаване на две „сили”: От една страна желанието за прогрес, желанието да не изтървем „живота”, да вземем всичко, което ни предлага. От друга стягащият на моменти страх от поемане на рискове. Очаквах да има доста бурни реакции на всички дори и за незначителни неща. Смелостта да се рискува при такива обстоятелства идва някак спонтанно. Спонтанно идва обаче и мисълта „Какъв смисъл има да се боря?”. Подобно съчетаване води до това да рискуваш всичко, но и до това да се откажеш всичко.
    Каква е астрологичната обстановка през декември? Всички вече са наострили сетивата си в очакване на „края на света”, но по-скоро през декември ще бъде само краят на още една календарна година. Повечето трябва да са разбрали, че засега краят се отлага. Ако изобщо е трябвало да се случи сега.
    Тестовете, с които светът в глобален мащаб ще се сблъска през декември са свързани с ентусиазма и оптимизма, растежа и увеличението. Много неща, които избухват със силен ентусиазъм, стартират устремно, може да се сблъскат с рестрикции и ограничения и бързо да угасват. Големият бизнес може да отчете по-ниски резултати от очакваните, да има внезапен и неочакван отлив на финанси в този най-празничен месец от годината. Като че ли всички ще ги завладее усетът, че са бедни, дори и да седят върху чувал с пари.
    Първите 10 дни на декември се очертават изключително борбени, с много съпротива от всички страни и по всякакви въпроси. Това са дните, в които поривът за съпротива срещу всичко и всички може да стане много сериозен и това да провокира към всевъзможни индивидуалистични и обществени актове, дори и такива без каквато и да е ясно оформена кауза. Възможни са някакви хаотични ситуации в различните части на света, причинени от интензивни и по-драматични събития, но водещи повече до объркване и разпиляване, без ефективен резултат.
    Дните между 20ти и 25ти декември съдържат някакъв по-различен ритъм. Животът на много хора ще се движи по-различно от обичайното. Сякаш часовниците ще спрат да работят, всеки ще е склонен да следва личния си усет за време и синхрон. Не са изключени някакви обърквания на графици, планове и разписания. „Развален телефон” – това вероятно ще се случва. Комуникациите като цяло (транспорт, телефони, интернет, общуването при хората) може да бъдат нарушени.
    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати от планетарните движения през декември. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп. Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    Периодът 20-31 декември за хората, при които има планета в зоната:
26° овен - 2° телец (хората родени между 15 и 21 април)
Това е много превратно време за вас. Очаквайте нещо да се промени почти драматично – внезапно, неочаквано, като гръмотевица. Както се казва очаквайте неочакваното и то без да знаете откъде и как е дошло. Буквално за миг нещо, свързано с планетата, която е засегната ще се промени. Това нерядко води до много сериозна депресия впоследствие, но опитайте да не се подавате, нито пък да се съпротивлявате на промяната – нещата се случват, когато трябва да се случат и след това никога повече не могат да бъдат същите както преди.

Категории: астроучилище Гали краят на света прогноза за декември планети индивидуален хороскоп зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus