Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Lady Gaga ще пее в Атина през септември

31 Март 2014 / 15:03:15  GRReporter
1712 прочитания

Световноизвестната ексцентрична поп-дива ще пее на Олимпийския стадион в Атина на 19 септември в рамките на турнето си „Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball”. 

Новината бе съобщена официално от гръцката компания, която организира концерта „Лаврис” и „Live Nation Global Touring”. Според директора на Live Nation Entertainment Артър Фогел продажбите на билети за турнето на Lady Gaga в Северна и Централна Европа и Великобритания са надминали всички очаквания.

„Изключително ентусиазирани сме, че трябва да добавим нови концерти и в други държави, за да покрием невероятния интерес от страна на публиката. Това е едно велико турне от всяка гледна точка”, заяви той.

Сцената, на която се представя шоуто е специално пригодена, така че Lady Gaga да се намира още по-близо до феновете си, независимо колко отдалечени са техните места. Коридорите са направени от полупрозрачен материал. Те започват от основната сцена и стигат до публиката, като същевременно свързват малките сцени около голямата. Зрителите ще имат възможността да се движат и танцуват по тези коридори и в същото време да гледат концерта от съвсем различен ъгъл.

Световното турне на Lady Gaga се осъществява по повод на албума й „ARTPOP”, който пожъна огромен успех в целия свят и стана номер 1 в класацията Billboard 200 още седмица след  първото си представяне. На концерта в Атина ще бъдат представени песни както от него, така и стари хитове на Lady Gaga.

Предварителната продажба на билетите за концерта ще започне на 4 април в 10:00. Цените започват от 38,50 и стигат до 82,50 евро. Цената за място на арената ще е 49,50 евро. Предвиден е също ограничен брой VIP места с билет от 115,50 евро и места Golden Standing с билет от 104,50 евро. 

Категории: Музика концерт Lady Gaga Lady Gagas artRAVE the ARTPOP Ball Атина
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus