Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Март ще е месец на болестите, в буквален и преносен смисъл

01 Март 2014 / 09:03:41  GRReporter
3776 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 - 31 март. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че Февруари се очертаваше да бъде малко по-смущаващ специално по отношение на интелектуалната активност на хората. Меркурий и Юпитер бяха заедно в ретрограден ход. Това са планетите, символизиращи интелектът, образованието, интелигентността, способността към ум и разум. Положението на Меркурий в зодиакалния кръг, подсказваше, че се създават условия за всякаква дезинформация, клюки, клевети и манипулация. А това са неща, които водят до сериозно обществено объркване поради противоречива информация. Единствено за хората, занимаващи се с изследвания, творческа или научна дейност, февруари създаваше условия за продуктивност. Но за останалите това беше месец, в който нещата се получават трудно – дори колкото повече усилия се влагат в нещо, толкова по-голямо объркване настава.
    Новолунието от последния ден на януари зареди февруари с възможността „да се свържеш с подходящите хора, да се свържеш с подходящото знание”. И онзи, който умее да слуша, успява да извлече най-голяма полза насред време на дезинформация и манипулация. През февруари се активизира също и способността на всеки да надушва някаква заплаха за нестабилност и безпокойство. В такива моменти активността и енергичността на хората да „правят и създават” нараства, опитват се да бъдат дейни, понякога без да знаят какво ги подтиква към това. А всъщност човек става най-активен, когато усеща заплаха от някакъв провал и се стяга да направи всичко, което е по силите му.
    Какво да очакваме през месец Март на 2014?
    Серията на планетите да „вървят назад” продължава. Ако мислите, че януари и февруари са били объркани и най-после свършиха, бъдете търпеливи. Сега е ред на Марс в компанията на Сатурн. Походът за двете планети започва още на 1 март и остава активен почти три месеца – до края на май.
    Това е период с по-сериозни трудности. Имайки предвид зодиакалните знаци, в които са двете планети, се получава една забележителна комбинация. Поривът да се инициира, да се внасят нови дейности, да се устремите към нова активност, е огромен. Всеки ще иска да води другите, но не и да бъде воден. И ситуациите ще изглеждат като впряг на два и повече коня, всеки от които тегли в различна посока, опитвайки се дърпа останалите.
    Който не си е свършил работата както трябва, ще се сблъска с доста изненади и с доста неща, които изискват да бъдат преработени и преструктурирани. Излизат много проблеми – инциденти, спорове, караници. Едни ще са по-склонни да се карат и бият, да държат на своето и да не отстъпват, вместо да се споразумеят да свършат заедно някаква работа. Други ще се оттеглят най-безцеремонно от поети ангажименти без обяснения. Новите начинания в този период са застрашени да се сблъскат с повече препятствия, а някои от тях просто да си останат недовършени поради липса на здрава основа.
    Все пак има и светъл лъч в цялата картина. На 6 март Юпитер „тръгва” в прав, директен ход. Това е нещо като да се запази все пак тук-там нечий здрав разум, оптимизъм и вяра. Да се подхожда мъдро.
    Новолунието на 1 март зарежда месеца с енергия, която е много тясно свързана с болестите и тяхното лечение. Имам предвид както болести в буквалния смисъл, така и в преносен. Всички по-сериозни болни места на социалните групи (семейство, работен екип, колектив, партия, държава), се активизират и започват да боледуват, а при някои от тях ще се стигне до разпад или неяснота по въпроса дали имат бъдеще. Очаквам през месеца да се развие някоя необичайна епидемия, може да се появят нови микроби и вируси, да се зароди непозната болест, чието лечение да е по-сложно. Възможни са разливи на замърсяващи течности – нефт, химикали. Повишена е честотата на енергийните аварии и инциденти.
    Новолунието е свързано още и с това да откриваш тайни или пък да държиш нещо в тайна. Хората ще са склонни да проявяват асоциално поведение, да се затварят в тесния си кръг. Разрушителните склонности се усилват. Може би ще научите някоя друга тайна и това ще окаже сериозно влияние върху категориите „приятел” и „неприятел”. За тези, които имат интерес към всичко, свързано с космоса, вселената и духовните познания, март може да бъде пълен  с изненадващи и вдъхновяващи открития.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през март – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    През март очаквайте новости, свързани с отговорности, задължения, работа и борба с „вредители”. Получавате прилив на енергия и ставате много дейни и активни. Ако искате да направите някакви лични промени по себе си – тяло, имидж, визия, сега е моментът. Най-трудната зона за месеца е домът, семейството, както и любовният живот. Там влагате много енергия. Някои от партньорствата ви, лични и професионални, са застрашени от разпад и поява на сериозни проблеми.
    10 януари – 22 януари

Категории: зодиите през март Астроучилище новолуние на 1 март ретрограден ход на Марс и Сатурн Гали индивидуални хороскопи
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus