Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Мъжете привличат със способността си да постигат блага и успех в живота

12 Април 2014 / 09:04:09  GRReporter
6965 прочитания

Гали
    Една от скорошните теми, които ви представих, беше за женските оръжия, чрез които една жена съумява най-добре да си „улови” партньор, да задържи вниманието му, да го влюби и в себе си, да го накара да поиска да свърже живота си с нея. Мъжете и жените са различни. „Оръжията” им в интимните отношения също. Всъщност специално в зоната на партньорствата, астрологичните показатели за двата пола се интерпретират по различен начин. Затова ще посветя отделна статия и на мъжете – в какво се крие мъжката привлекателност, която притегля най-силно вниманието и желанието на жените, в какво сте най-силни като мъже.
    В живота не само жените, но и мъжете се опитват много често да подражават на някой друг, който се слави като успешен в отношенията си с другия пол. В тази връзка ще повторя, че чуждата привлекателност трудно би работила за вас. Почти всеки човек много силно държи на индивидуалността си и понякога е парадоксално как в подхода си към живота, тази индивидуалност буквално се изпарява и се започва едно всеобхватно копиране на този или онзи. По-добре е да познавате собствените си предимства и да следвате тях. Успешният сред жените мъж е такъв по една единствена причина – не подражава на никого, следва собствената си природа и инстинкт.
    За жените оръжие Номер Едно винаги е външността, макар че не тя е решаващия фактор в крайна сметка. Външността, красотата е преходно явление. Но нямам предвид годините на една жена в буквален смисъл – и най-красивата жена се превръща в „навик” за мъжа само за 1, 2 или 3 години, когато я вижда всеки ден дори и да е в най-красивата си възраст. За вас скъпи мъже оръжие Номер Едно също е външността, но не толкова като красота, колкото мускулната силна, която имате като физика. Мускулната сила инстинктивно се свързва със способността ви да се справяте с предизвикателствата в живота, да се грижите за жената (и децата впоследствие), да я защитавате и поддържате живота й. Но тя не е достатъчна, не е решаващ фактор, че ще успеете да завладеете желаната жена.
    Най-важният елемент на привлекателността ви е отвътре, във вашата индивидуалност, в способността ви да постигате блага и успех в живота. Този тип привлекателност е в състояние да задържи вниманието и желанието на жената до вас, да бъдете единствения за нея, да се превърнете в център на живота й. Неслучайно успелите мъже дори и да не са никак външно привлекателни, но пък отличаващи се със сериозни финансови и властови ресурси, винаги са заобиколени от жени.
    Това последното – да бъдете единствен за някого, да бъдете център, около който някой построява живота си, е валидно само за вас. Жените са създадени и носят инстинкт да гравитират около мъжа си, да живеят в неговия свят, да го възприемат като лично „Слънце”, което им дарява блага и добър живот. В астрологията Марс и Слънцето са двете мъжки планети, които характеризират мъжката привлекателност – те дефинират вашите лични „оръжия” в отношенията със жените. Марс формира повърхността – активност, сила, енергия, мускули, как действате и се справяте с предизвикателствата в живота. Това е „опаковката”, която привлича погледа. Слънцето задава по-важния елемент – позицията му показва мъжът с главно „М” у вас. Това е най-силното ви лично оръжие, когато иде реч да накарате една жена да гравитира около вас и да посвети живота си на вас.
    Слънцето в нашата система всъщност е звезда, не е планета. И всички планети се въртят около него, защото то единствено има собствена светлина и с нея зарежда всички около себе си. Ето това е мъжът в очите на една жена. Когато се анализира в какво се състои привлекателността и предимствата на един мъж, основна функция има Слънцето. То показва как задържате жените, с какво най-силно ги привличате, какъв сте като мъж. Показва вашата мъжественост. Разбира се има различни типове мъжественост, не може всички да са еднакви и именно това е целта на темата ми – да ви запозная в какво се крие вашата лична, индивидуална привлекателност, кое е най-яркото и акцентира на Мъжа у вас.
    Ще се спра предимно на Слънцето по въпроса в какво се крие най-силното ви оръжие като мъж, с какво най-силно привличате и завладявате жените. Описвам характеристиките в чист вид и е желателно да имате предвид, че тази проява се модифицира от всички планети, с които Слънцето има някакви „отношения” или казано на астрологичен език – аспекти.
Прочетете и информацията за знака, в който е Марс в индивидуалния ви хороскоп. Това ще ви даде по-пълна картина – с какво ви забелязва първоначални една жена и с какво я покорявате.
    Слънцето в знак Овен
    Овен е огнен знак и се управлява от Марс – планетата на импулса, страстта, действието, активността.  Вие сте най-тясно свързан с чистия архетип на сила и мъжественост и затова сте от любимците на жените. Рядко се съмнявате в себе си и възможностите си и затова сте от мъжете, които са най-харесвани. Дори наглостта и арогантността ви отиват и ви стоят толкова естествено, че точно те ви правят необяснимо привлекателни. Силата на духа и волята, която проявявате, е най-силното ви оръжие. Дързостта, смелостта, това че не се спирате пред нищо и никого, непрекъснатото съревнование с околните, борбеността и нападателността, липсата на всякакъв страх – това са най-харизматичните ви страни, които привличат и държат жените около вас.
    Слънцето в знак Телец

Категории: мъжката привлекателност Слънце и Марс в индивидуалния хороскоп звезди и планети Астроучилище Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus