Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Над 60 000 фенове акламираха Бон Джоуви на Олимпийския стадион в Атина

21 Юли 2011 / 09:07:52  GRReporter
3856 прочитания


Над 60 000 фенове изпълниха Олимпийския стадион в Атина в сряда вечерта и в продължение на два часа и половина пяха и аплодираха една от най-успешните рок групи, която присъства повече от 30 години на международната музикална сцена.

Деца, тийнейджъри и по-големи на възраст почитатели на американската рок група Бон Джоуви, които очакваха с години този концерт започнаха да се събират часове преди да отворят вратите на стадиона, а много други бяха заели позиция пред входа със спални чували от много рано сутринта.

Концертът започна в 19:00 с гръцката група Brothers in plugs, която завладя публиката. Малко преди да слязат от сцената нейните ентусиазирани членове заявиха, че дори в най-смелите си мечти не са си представяли, че ще са подгряваща група на Бон Джоуви.

След тях на сцената се появи групата The Breakers от Дания, които също бяха аплодирани от нетърпеливата за появата на легендарната рок банда публика.

Точно в 21:00 Бон Джоуви се качиха на сцената и предизвикаха фурор. Препълненият стадион започна да се тресе. „Атина, най-после!” бяха първите думи на Джон Бон Джоуви.

Купонът започна с песента Raise your hands. В перфектно настроение Джон Бон Джоуви прикани феновете си да вдигнат високо ръце. Последва парчето You give love a bad name и тогава бандата се разфуча. Ричи Самбора заплени със соло изпълненията си, Тико Торес подпали барабаните, а Джон беше просто изключителен.

Огромният екран действително създаваше впечатлението, че феновете участват в много от видеоклиповете на групата. Усещането беше най-отчетливо при песента We weren’t born to follow, когато групата буквално сменяше цветове.

В един момент Ричи промени звука на китарата си рязко и веднага стадионът се изпълни от мелодията на It’s my life. Бон Джоуви доказаха за пореден път, че изпълненията им на живо са далеч по-добри от записите в студио.

Категории: МузикаконцертБон ДжоувиАтинаОлимпийски стадионфеновеентусиазирана публика
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus