Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Обществото ще е объркано през целия февруари

01 Февруари 2014 / 09:02:33  GRReporter
3339 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 - 28 февруари. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че Новата година започва с Новолуние, носещо символика „безсмъртие, непобедимост”. Това е сигнал, че в дните около 1ви януари в някоя сфера ви очакват новости. Препоръчах ви да обърнете внимание на всички нови идеи и мисли, които ви хрумват спонтанно, както и на всеки новодошъл покрай вас. Те не са случайни и носят заряд, който трудно угасва.
    През януари „погледите” на почти всички планети бяха отправени към знак Козирог, символизиращ напредъка, амбициите, политическите и държавни  структури и системи. Очаквах да се заложат някакви новости, които биха направили отделните държавни и политически системи някак по-силни и непобедими. Началото на месеца съдържаше една планетарна картина, зареждаща въздуха с напрежение, което провокира да не вървим по утъпкани и комфортни пътища.
    Ретроградната фаза на Венера (отново в знак Козирог) през целия месец постави ударение върху категории като ценност, стойност, смисъл, любов. В обществен план слабите и безперспективни дипломатически отношения се нарушават, а в личен – най-вече интимните такива. Отношенията като цяло подлежаха на преоценка и онези, в които липсва практичност и смисъл, можеше сериозно да бъдат разклатени и застрашени да отпаднат чрез появата на дълбоки проблеми. Заедно с Венера, през януари и Юпитер се движи ретроградно. Така че януари се очертаваше като месец, който носи сблъсък между желания и възможности, повече песимизъм. В такива периоди на преден план излизат проблемите във взаимоотношенията. Всеки по някакъв повод може би си е задавал въпроса „Струва ли си? Има ли полза?”, тъй като Козирог символизира практичността, здравия разум, амбицията и ползата.
    Имаше и една много ползотворна страна покрай всичко това - по отношение на финансите и материалните придобивки, януари беше чудесен месец да си получите онова, което ви принадлежи, печалбите и приходите, които сте си заслужили.
    Какво да очакваме през месец февруари на 2014 година.
    Февруари се очертава да бъде малко по-смущаващ специално по отношение на интелектуалната активност на хората. Меркурий е в ретроградна фаза, която се развива в целия месец. Наред с това и Юпитер продължава своя ретрограден ход. Това са планетите символизиращи интелектът, образованието, интелигентността. Положението на Меркурий в зодиакалния кръг подсказва, че този месец може да бъде пълен с всякаква дезинформация, клюки, клевети и манипулация. В обществото като цяло може да се настани доста сериозно объркване, поради противоречива информация. Обичайно тези периоди на Меркурий смущават нормалния ход поради честа смяна на мнения, намерения, идеи, поради забавяне, закъснения и ефекта чул-недочул. Но този път смущенията може да са повече от нормално приемливите.
    За хората, занимаващи се с изследвания, творческа или научна дейност февруари би могъл да бъде особено продуктивен. Но за останалите това е месец, в който нещата ще се получават особено трудно, дори бих казала, че колкото повече усилия се влагат в нещо, толкова по-голямо объркване ще настава.
    Новолунието от последния ден на януари зарежда февруари с възможността „да се свържеш с подходящите хора, да се свържеш с подходящото знание”. Понякога едно забавяне или объркване може да се окаже много полезно нещо. Дори и клюката е начин да научиш нещо, което ти е убягвало. Онзи, който умее да слуша ще извлече най-голяма полза насред време на дезинформация и манипулация.
Така че най-добрият път да се ориентираме в една объркваща информативна среда, е да слушаме внимателно – да слушаме, за да разберем. А не да слушаме, само за да можем да отговорим нещо.
    През февруари способността на всеки да надушва някаква заплаха за нестабилност и безпокойство, е особено активна. Засегната е някоя конкретна област от живота – връзки, работа, пари, здраве, социален статус, лични амбиции. Затова някак активността и енергичността на хората да „правят и създават” нараства, опитват се да бъдат дейни, понякога без да знаят какво ги подтиква към това. А всъщност човек става най-активен, когато усеща заплаха от някакъв провал и се стяга да направи всичко, което е по силите му.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през февруари – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    През февруари очаквайте новости, свързани с братя/сестри, лични бизнес начинания, кратки пътувания. Може да се появят някакви препятствия, с които да се наложи да се справяте. Най-добри възможности за развитие получавате чрез поява на предизвикателства, свързани с всекидневната ви работа и отговорности. Най-много енергия влагате в дома, семейството, децата, любовните авантюри – там се появява усет за нестабилност и несигурност.
    10 януари – 22 януари

Категории: ретрограден Меркурий ретрограден Юпитер прогноза за февруари Гали Астроучилище индивидуален хороскоп зодии планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus