Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Планетите направляват и обзавеждането на дома ни

15 Юли 2012 / 14:07:43  GRReporter
6072 прочитания

Гали
    Домът е една от най-важните съставки на живота ни. Това е най-личното ни пространство. Мястото, в което намираме своя вътрешен комфорт, стабилност, сигурност. Чисто психологически има огромна връзка между дома ни и цялостното ни емоционалното състояние. По-интуитивните хора знаят добре, че могат да разберат много за същността на даден човек по дома му. И чрез начина, по който декорираме и обзавеждаме дома си, всъщност отразяваме „декорацията и обзавеждането” на сърцето си, емоционалната си същност и вътрешна стабилност, с които преминаваме през живота. Не е случайна приказката, че домът е там, където е сърцето.
    Домът е не само нашата външна обител. Той е и вътрешният ни живот. Всеки път, когато правим големи интериорни промени в дома си или пък направо сменяме жилището си това е сигурен белег, че правим сериозна промяна и във вътрешния си емоционален свят. Когато си купуваме нов дом или се преместваме да живеем на друго място рядко осъзнаваме, че тази стъпка ни носи и реорганизация на вътрешния свят. Наблюдавала съм хора, които променят семейния си живот и взаимоотношения много скоро, след като са се преместили в ново жилище, друг град или държава.
    В тази статия ще ви запозная какъв тип среда създавате у дома си като интериор и дизайн, какво е отношението ви към дома. Останалите изводи направете сами за себе си.
    В индивидуалния хороскоп според часа и мястото на раждане се определя в кой знак е разположен 4-ят дом. Това в повечето случаи е четвъртият знак, когато броим от Асцендента. В описанията за всеки зодиакален знак по-надолу ще упомена за всеки Асцендент къде попада 4-ят дом. Знакът и планетата, която го владее, показват най-общо какъв тип домашна обстановка предпочитате, как обзавеждате дома си, как се отнасяте към него.
    Въпреки че Асцендентът носи по-важна информация, ако не го знаете, можете да прочетете описанието на слънчевия си знак. За по-запознатите ще спомена, че в общата картина има смесване на четвъртия дом, позицията и състоянието на планетата, която управлява 4-я дом, а също и планетите, които се намират в него.
    Имайте предвид, че описанията, които давам, са общи според основната същност на зодиакалните знаци и планети. Има значение в кой знак се намира планетата, която отговаря за 4-я дом в хороскопа ви.

    Асцендент или Слънце в знак Овен
    Четвъртият дом попада в знака на Рака и Луната отговаря за всичко, свързано с дома ви. Луната се движи най-бързо от всички останали планетарни тела в слънчевата система и това води до чести промени в дома ви. Не се безпокоите особено, ако нямате собствен дом, тъй като вие можете да живеете почти навсякъде. Способни сте буквално за дни да преобразите целия си интериор или направо да смените дома си, ако живеете на квартира. Предпочитате малко мебелировка, която да ви е удобна и да задоволява само същинските ви потребности. По подобие на рака като животински вид тя е толкова, че да можете да си я носите на гръб. Умеете да се почувствате у дома си много бързо навсякъде, достатъчно е да си носите любимата възглавница.
    Въпреки че лесно правите промени, вие се стремите да внесете много уют и атмосфера, която се отличава с простота и естественост. Няма да отделите дълго време за обзавеждане, тъй като постоянството не ви е силно място. Предпочитате мебелировка, която лесно се мести, лесно се почиства и поддържа. Със сигурност имате неща в дома си, които може да са много стари, но не бихте се разделили с тях.
Характеристиката на знака, в който попада Луната също дава отражение върху основните ви предпочитания.
 
    Асцендент или Слънце в знак Телец
    Четвъртият дом попада в знак Лъв и Слънцето отговаря за всичко, свързано с дома ви. Затова всеки, който е поне малко запознат със зодиакалните знаци е чувал, че хората „телци” са силни материалисти и с огромен апетит за притежания. Всъщност те изключително много държат на всички свои притежания, особено на дома и недвижимото си имущество. И това е поради факта, че областите, за които отговаря Слънцето са онези, в които имаме желание „да светим, да блестим”. Това са областите, от които черпим своята жизнена сила и енергия и за нас те са онова, чрез което намираме смисъла на живота си.
    Домът за вас е изключително ценна инвестиция и символ на статуса ви в обществото. Отнасяте се внимателно към всичко, свързано с него. Да живеете на квартира за вас е почти като наказание и се борите по всякакъв начин да се сдобиете със свой собствен дом. Той е източник на вашата самоувереност и стабилност в живота. Заобикаляте се с качествени мебели и вещи. Всичко в дома ви е с печат за най-високо качество – цена, функционалност и красив дизайн са слети в едно. А ако това са редки вещи,  с колекционерска стойност – още по-добре. Обичате да има светлина, да е почти като ден дори и през нощта. И много топлина. Характеристиката на знака, в който попада Слънцето също дава отражение върху основните ви предпочитания.

Категории: как обзавеждаме къщата си 4-ти дом индивидуален хороскоп асцедент Гали астроучилище планети зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus