Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Посрещат ни по Асцендента, изпращат ни по Луната

21 Април 2012 / 15:04:41  GRReporter
11897 прочитания

Гали
    Преди няколко години в ръцете ми попадна книга на тема „Как да печелим приятели, как да накараме хората да ни харесват”. Авторът е Дейл Карнеги. От предговора разбрах, че това е една от книгите бестселъри на всички времена, преведена на 35 езика и четена от милиони хора. Книгата безспорно беше интересно четиво, макар да не съм убедена, че съветите в нея са ефективни.  Но пък ме наведе на една мисъл – у всеки човек живее инстинктивен стремеж хората да го харесват. Колкото повече хора, толкова по-добре. Изключенията от това правило са много малко.
    Днешната статия ще бъде на тази тема – лесно ли ни харесват хората. Защо понякога въпреки нашето добро поведение, отношение и добър външен вид, не успяваме да се харесаме на много хора. А понякога дори и да не сме с толкова добро поведение и отношение, да не полагаме кой знае какви усилия да изглеждаме добре, хората се събират около нас, харесват ни, прощават ни с лекота.
    Асцендентът в хороскопа дефинира „Кой съм аз, когато съм в контакт с другите? Какво е първото впечатление, което оставям у хората? Какво е поведението ми в обществото?”. Всички при пръв контакт с нас ни виждат през филтъра на Асцендента. Планетата, която управлява Асцендента има ключова роля по въпроса дали и колко сме харесвани от хората като първо впечатление.
    На по-дълбоко ниво заиграва и Луната в хороскопа. Луната в хороскопа има огромно значение за почти всички сфери на живота. Тя е основния показател как живеем живота си, как го усещаме, от какво имаме нужда. Според поговорката „Посрещат ни по дрехите, изпращат ни по ума”, може да се направи аналогията – „Посрещат ни по Асцендента, изпращат ни по Луната”.
    Между планетите, както и между хората, се формират различни взаимоотношения – приятелски, враждебни и неутрални. Тези взаимоотношения не винаги са реципрочни, точно както е и при хората. Една планета може да бъде приятелски настроена и да смята друга планета за свой приятел, без да получава същото насрещно отношение. Колко познато в нашия човешки живот, нали?!
    Има няколко начини, по които се формират тези взаимоотношения.  Аз ще ви представя основния, който се основава на естествената природа. В таблицата в галерията съм изписала какви са естествените отношения между планетите. Може да ви се стори малко сложна, но есенцията е следната:

Категории: харесват ли ни асцедент луна планети Гали астроучилище индивидуален хороскоп зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus