Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Преди София и Атина Енрике Иглесиас в GRR HOT 15

10 Септември 2010 / 16:09:37  GRReporter
1437 прочитания

Привет, музикални любимци.
Есента все по-силно напомня за себе си, а с нея идва поредната доза музика, приятно разбъркана и леко поднесена от любимия ни GRR HOT 15.
Първото място на класацията все още е окупирано от шоколадовата принцеса Rihanna. Парчето й Te Amо   се появи ударно на музикалния небосвод и все още провокира голяма част от вас. Поне натам сочат гласовете ви, които и тази седмица задържаха ямайската принцеса на върха. Второто място обаче вече е различно. Сега със сребърен медал се окичват свежите Yolanda Be Cool Vrs DCup  и наистина скокливия им римейк на италианската класика We No Speak Americano. В подножието на челната тройка откриваме още една изненада. Санта и Кристо доста упорито проправиха пътя си нагори и ето че най-после достигнаха до заветното трето място, от което ни припяват Неска Фен Съм ТИ.
Четвъртото стъпало е отредено тази седмица за лятното предложение от страна на Ъпсурт. Парчето им Мрън Мрън почва леко и плавно да пада надолу. Какво ще се случи с мелодията следващата седмица, изцяло зависи от вас и гласовете ви. На петата позиция пък е музата на множество фенове на поп арта. Провокативна до максимум, там ни очаква Lady Gaga и парчето Alejandro, което пада с едно място надолу. На шесото място се изкачва друг доста скандален изпълнител. Eminem, агресивен, но и доста емоционален, ни припява отттам своето  Love the Way You Lie, заставайки точно пред друг хит,а именно - Morena на Tom Boxer.
Осмото стъпало от GRR HOT 15 носи поредната изненада за тази седмица. Новото ни предложение Theos  от страна на харизматичния Nino явно доста ви се е харесало и затова и отредихте то да се изкачи с цели седем позиции нагоре. Точно до него под номер девет намираме друг доста чаровен изпълнител. Стоян и лиричното му Frozen падат с едно стъпало надолу. Затваряйки челната десятка, под номер десет застава фурията Shakira със слънчевата й песен WAKA WAKA.  Колумбийската изпълнителка е само едно място пред нежната като прегръдка В Ръцете Ти Е Най-добре на сладурите от Мастило, които откриваме на единадесетото място.
Mporo Ki ego на Goin through в компанията на  Nebma също бележи спад. Парчето така и не успя да набере достатъчно от симпатиите ви и ето че вече почва бавно да се отдалечава от по-високите места. Фатална се оказва и тринадесетата позиция за Vegas и тяхното Μη Σταματάς, които също отбелязват низходяща градация.
Оттук почват и новостите в класацията ни. Под номер четиринадесет откриваме едно съвсем ново, шеметно и доста приятно парче. Enrique Iglesias, който предстои да се качи както на българската, така и на гръцката сцена в най-скоро време, ни очарова с доста свежото си I Like It. Песента грабва от първия акорд и като луда въртележка ни завърта и оплита в ритъма си. Точно под него на петнадесетото място ви предлагаме още един силен, енергичен и танцувален хит. Както обикновено Usher е подбрал точната доза ритъм, забъркал я е умело с качествен текст и се е получила грабващата сплав на песента DJ Got Us Falling In Love.
А докато новите предложения чакат вашата симпатия и естествено, гласовете ви, аз ви пожелавам много усмихната седмица с много музика и свежо настроение.
До нови музикални срещи!
 
 

Категории: GRRHot 15Двет музиМузика Enrique Inglesias Nino Usher
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus