Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През февруари плащаме стари дългове

02 Февруари 2013 / 07:02:36  GRReporter
6457 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 28 февруари и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичния климат, който задават, се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.
    В предходната статия ви информирах, че след 10 януари се променя фонът и „декорите” на световната сцена. Това, което започна да привлича внимание, е свързано със спешна необходимост от преструктуриране и въвеждане на нов ред в различни области. Както в обществен план, така и в личен. Новите порядки обаче изискват изцяло обръщане към нещо ново и неизползвано до момента. Ефективност е ключовата дума – всяка структура, която е разклатена, трябва да бъде преобразена по един напълно нов и различен начин, така че да се постигне ефективност.
    Очаквах да започнат да възникват ситуации в стил дежа вю – завръщане от миналото – които ще изискват друг подход вече, тъй като старите правила ще откажат да работят. По един или друг начин дори и в личния си живот всеки ще се завърне към някаква минала ситуация като този път ще има и възможност да избере нов път. Старите модели – и в общ световен план, и в индивидуален – ще се оказват един по един безполезни и нуждаещи се от „ремонт”.
    През януари очаквах да започне един по-тежък процес в света, свързан с предизвикателство към всякакви установени правила и авторитетни фигури. За държавните глави започна трудно време, в което ще стане ясно дали са подходящите лидери или не.
    Каква ще бъде общата атмосфера през февруари?
    И през февруари продължават тенденциите, започнали след 10 януари – един по един стари и непотребни модели, структури и организации, ще продължават да излизат от строя и ще изискват нов подход. Време е за откриване на нови, по-ефективни пътища – в сферата на бизнеса, финанси и икономика, политика, технологии, връзки и отношения, или коя да е друга житейска област. Ясно е, че това не е процес, който може да бъде започнат и завършен за три дни. Нито пък че ще мине без съпротива.
    Процесът, свързан с предизвикателство към правилата и авторитетните лица в света, продължава. За държавните глави започна трудно време и то ще трае доста по-дълго във времето. Очаквам да наблюдаваме реакция на двете крайности – от пораженско примирение и оттегляне с цел избягване на безсмислени конфронтации, до крайно агресивни битки. В личен план това също дава отражение – както всеки сам да предизвиква околните и да не се съобразява с норми и правила, така и да бъде предизвикан или да бъде потърпевш поради погазване на правилата от някой друг.
    На 2 февруари Юпитер приключва своята ретроградна фаза. Символиката на ретроградните планетни фази е онова обръщане назад, което винаги правим след поредната крачка напред – да оценим, да сравним, да открием полезното и ценното, да си видим грешките. Последните  четири месеца, в които беше активно това явление, беше период, в който всеки обмисляше колко е „отхапал” от живота и колко може да преглътне. Беше време за размисъл, в което всеки по един или друг начин трябваше да получи по-ясен поглед накъде е тръгнал, в каква река е нагазил и в какво се е въвлякъл.
    На 18 февруари идва ред Сатурн да започне своята четиримесечна ретроградна фаза. Време, в което получаваме възможност да се обърнем назад и да се поправим, там, където се налага. Това се случва в знак Скорпион, който символизира пречистване на миналото, пречистване от всичко онова, което може да ни спъне утре. Символизира смъртта под различна форма, раждането на новото, онова, което можем да вземем от другите, но само след като платим съответната цена. Да си платим стари дългове или да си получим онова, за което вече сме заплатили. Затова в личен план (зависи от рождения хороскоп) за някои хора може да е период на божия благодат, за други да е време на ограничения и загуби.
    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати от планетарните движения през февруари. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп. Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    Периодът 1-28 февруари за хората, при които има планета в зоната:
19° - 24°телец (хората родени между 9 и 14 май)
Това е време, в което ще започнете да оформяте картината на средата, в която бихте искали да живеете. Ще откриете онова, което вече е загубило своята ефективност и се нуждае от промяна. Иновационните идеи и решения ще идват едно след друго. Възможно е да имате дълбоки колебания дали да излезете от сигурното и познатото, независимо че съзирате неговата непотребност. Имате шанс да срещнете хора и да попаднете в обстоятелства, които ще ви позволят да го промените. Няма да ви е особено комфортно, но пък за сметка на това е правилната посока, в която трябва да тръгнете.
    Периодът 20-28 февруари за хората, при които има планета в зоната:
23° - 28° близнаци (хората родени между 14 и 19 юни)

Категории: февруари ретрограден Юпитер ретрограден Сатурн Гали Астроучилище индивидуален хороскоп зодии планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus