Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През ноември рискуваме, за да спечелим

27 Октомври 2012 / 10:10:35  GRReporter
9044 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 30 ноември и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичният климат, който задават се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.
    В предходната статия ви информирах, че на 5 октомври Сатурн прави прехода си от знак Везни в Скорпион, където ще остане през следващите 2 и половина години. В първите месеци Сатурн се позиционира в един участък, който символизира, че е време за засаждане на нови семена и премахване на плевелите, които пречат. Оцелява само онова, от което светът има нужда. Прогресът във всички посоки си остана актуална тема и през целия октомври – рискови стъпки, изненадващи решения, реорганизация. Всичко, което бъде започнато в този период ще притежава огромна сила, здравина и устойчивост във времето.
    По същото време – на 6 октомври - започна и ретроградната фаза на Юпитер, която продължава около 120 дни. Ретроградните фази винаги са символ на някакво връщане, чрез което се правят преоценки, погледът ни става по-трезв и реалистичен. Това е време, в което всеки по един или друг начин ще получи по-ясен поглед накъде е тръгнал, в каква река е нагазил и в какво се е въвлякъл. В дните до  15 октомври очаквах много динамика. От всички страни сякаш всичко се надига нетърпеливо и изисква да бъде решено и придвижено веднага. За държавните институции се очертаваше да бъде много напрегнато време, но и много ефективно – с почти революционни решения, които оказват влияние в дългосрочен план и с много трайни последствия. След 15 октомври очаквах да има проява на две крайности – от една страна отказ и силен страх да поемеш риск, от друга безразсъдна смелост да заложиш на губещи по презумпция карти.
    Каква е ситуацията през ноември? Ноември астрологично се очертава доста интересен с астрологичните комбинации между планетите. На първо място това е месец, в който ще се състоят две затъмнения – слънчево и лунно. Подобни месеци винаги приковават вниманието с някакви по-интересни събития в световен мащаб. В личен план хората, които са засегнати от тези затъмнения преживяват важни житейски събития.
   Слънчевото затъмнение е на 13 ноември, а Лунното – на 28 ноември.
    Слънчевото затъмнение се осъществява в знак Скорпион и по символика е свързано с процес на преобразуване, при това по един доста революционен начин. Цялостната картина, която се оформя по време на това затъмнение сочи, че може под светлината на прожектора в световен мащаб да е засегнат държавен глава някъде по света. Интересно е също, че изборите в САЩ се провеждат само седмица по-рано в атмосфера на слънчево затъмнение. Това навежда на мисълта, че специално тези президентски избори и следващият президент може би ще останат в историята с нещо специално.
    Лунното затъмнение е на 28 ноември. То е кулминационна фаза на събития, започнали през юни 2011. Тогава имахме сериозно задълбочаване на световната икономическа криза и лунното затъмнение сега през ноември се очертава като връх. Връх на дъното, ако мога така да се изразя. Това е време за окончателни решения, обръщане в някакъв смисъл. Предполагам че в световен план ще се вземат някакви решения, които ще поставят своеобразен край на тази криза. Девизът ще бъде „Сега и веднага, за да не ни спохожда повече този страх, че ще повторим миналото”. Призракът на Голямата депресия в средата на миналия век днес все още броди из умовете на анализаторите и е време светът да се справи с него.
    В периода 6 – 26 ноември е третата, последна ретроградна фаза на Меркурий. Меркурий е планетата на комуникацията, информацията, мисловните връзки, сръчните ръце, детайлите, движението във всичките му форми. Всичко това попада под някакво предизвикателство и може да обърка и смути нормалния ритъм във всекидневието. При ретрограден Меркурий започваме да се съмняваме дали говорим онова, което трябва, променяме често посоката на мислите си и решенията, може да объркаме нещо важно, което да ни забави.
    Ретроградният Меркурий изважда на повърхността някаква информация като го прави най-често чрез случайно объркване. Особено важно това ще бъде за хората, които са родени в дните 25 – 27 ноември.
    През целия ноември протича едновременното съчетаване на две „сили”: От една страна желанието за прогрес, желанието да не изтървем „живота”, да вземем всичко, което ни предлага. От друга стягащият страх от поемане на рискове. Желанието за борба и доказване, че няма невъзможни неща, ще заеме своеобразен връх. Очаквам да има доста бурни реакции дори и за незначителни неща. Смелостта да рискуваш идва някак спонтанно. Спонтанно идва обаче и мисълта „Какъв смисъл има да се боря?”. Подобно съчетаване може да доведе до това да рискуваш всичко, но и до това да се откажеш всичко.
    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати от планетарните движения през ноември. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно касае хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп. Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    Периодът 1-30 ноември за хората, при които има планета в зоната:

Категории: астроучилище Гали прогноза за ноември слънчево затъмнение лунно затъмнение ретрограден Меркурий индивидуален хороскоп планети зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus