Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През октомври намираме онова, което търсим

01 Октомври 2013 / 07:10:36  GRReporter
4706 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 октомври. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че месец септември е включен в един от най-важните периоди за годината, в които може да преживеем сериозен военен конфликт, земетресения или други природни катаклизми. Този период беше от 18 август до 5 октомври, като пика се очертаваше във втората десетдневка на септември межди 10 и 20. Инцидентността по пътищата и при масови събирания на хора също беше завишена и търпението бе най-необходимата „стока” за тези напрегнати дни.
    Атмосферата през целия септември бе заредена със силно нетърпение, прекрачване на правила и закони, търсене на бързи резултати по преки пътища и съкратени (дори незаконни) процедури. Информирах ви също, че на преден план излизат теми, свързани с необходимостта от обновяване, съживяване, възраждане. А септември предоставя възможности за начинания, развитие и напредък. За много неща (и в обществен, и в личен аспект) имаше добра почва да започнат своя „живот” отново - в нов вид и нов цикъл на развитие. Но препоръчах да се въздържате да започвате каквото и да било в първите 10 дни на септември, за да не се окаже, че вложените усилия са напразни.
    Какво показват планетарните конфигурации през октомври?
    Критичният и сложен период, за който писах миналия месец, приключва на 5 октомври. Дните между 5 и 10 октомври са много важни в обществен план, тъй като се съчетават и с новолуние. Очаквам от една страна да има много порив за лична слава и войнствени нагласи. Конфликтът около Сирия привидно се успокои през септември, но смятам, че в първата десетдневка на октомври може отново да се събудят разногласията между големите държавници в света. И то във формат, в който да няма особено желание за отстъпки и компромиси. Стремежът е да се пробият наложени граници – и в символичен, и в буквален смисъл. Добрата новина е, че преминаването на наложени граници, може да се прави с цел обединение. Лошата – че може да се прави с цел контрол и налагане на лично превъзходство.
    За всеки поотделно важи същото - ще разполагате с устрем да рушите граници в някаква посока. Не го правете само заради едното доказване. Рушете стени, зад които има нещо, което истински цените и с което искате да се обедините.
    От друга страна, самото новолуние зарежда целия месец с много креативна енергия – „Да получиш онова, което търсиш и искаш, да го видиш в ръцете си”. Така че за много хора, октомври ще е месец, в който ще си намерят онова, което търсят – някои ще си намерят белята, други ще намерят „златно съкровище”.
    През месеца е третото за годината Лунно затъмнение – на 19 октомври. Лунните затъмнения отбелязват моментите, когато се осъществяват на практика дългосрочните проекти и задачи, важните реформи и реорганизации. Те са свързани с приключването на нещо започнато. Това затъмнение е отзвук на събития, които са стартирали през пролетта на 2012 година. Най-активно, лично, са засегнати хората, които са родени в дните 12 – 18 април и 15 – 21 октомври.
    Символиката на това затъмнение е свързана с някаква бърза развръзка и съответно почти скорострелно протичане на събития, които по някакъв чудотворен начин носят успокоение. Има много стимулация в него и всички, които са лично засегнати, може да имат усещането, че сякаш превключват на друга предавка, на ново ниво на активност.
    А в края на октомври – след 21-ви – започва последната за 2013 година ретроградна фаза на Меркурий, която символизира обръщане на мисловния ни процес и внася привидна дезорганизация с цел да ни насочи да разберем важни неща, които пренебрегваме.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през октомври – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    Октомври ви носи новости по отношение на близки, роднини, кратки пътувания, образование и обучения, нови бизнес проекти. Най-много енергия влагате в процеси, свързани с осъществяването на стари желания, а също и при създаването на нови значими социални контакти. Социалният ви живот се очертава да бъде много активен, възможно е да пробиете в среди, към които се стремите. Идва време да приключите нещо, свързано с професионални ангажименти.
    10 януари – 22 януари
    Октомври ви носи новости, свързани с финанси и материален ресурс. Напрегнатото всекидневие продължава. Най-много енергия влагате в професионалната област, отношения с авторитети и образование. Някои от вас може да пътуват на по-дълго разстояние. Ще приключите с някакви професионални отговорности и вероятно ще можете да се похвалите с доста добри постижения. Възможно е да направите добър професионален пробив.
    23 януари – 4 февруари

Категории: астропрогноза за октомври лунно затъмнение новолуние астроучилище Гали зодии индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus