Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През септември колективните интереси надделяват над индивидуалните

01 Септември 2012 / 09:09:00  GRReporter
4032 прочитания

Гали    
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 30 септември и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичният климат, който задават се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.
    В предходната статия ви информирах, че след 10 август  периодът е зареден с напрежение и основното мото става „Време е за промяна! Време е да опитаме нещо ново!”. Подобни периоди карат хората да съжаляват за онова, което не са направили и устремно се втурват към всичко, защото се страхуват от такива съжаления. Мисълта за нещо ново става все по-актуална. Дори в повечето случаи хората нямат избор и влизат в някакви промени, без да знаят накъде са тръгнали.
    В обществено-социален контекст в август се оформи тенденция за „тестване” на нови неща. Затова смятах, че може да бъдат предприети доста рискови стъпки и в политически, и във финансов, и в социален план, които да ни изненадат. По всяка вероятност тепърва ще чуем за тях. В средата на август беше засилена тенденцията за нестабилност, смут и притеснение. Неочаквани събития, изненади и усещане за срив. Като най-активно това засягаше хората, родени около 13 април, 16 юли, 17 октомври и 14 януари.
    Каква е астрологичната обстановка през септември. Традиционно месец септември е време за есенно почистване. Самата символиката на знак Дева е такава. Тази година „почистването” може да се окаже много по-основно, наситено с повече промени във всички посоки, които на пръв поглед може да изглеждат ненужни и невдъхващи доверие.
    В последните дни на август се смениха декорите на обществената сцена. От началото на септември започва един няколкомесечен период, в който основна тематика ще бъде свързана с натрупването и задържането на власт, сила и енергия във всичките им форми. В този процес има две неща. От една страна засяга това кой, накъде и в какво си насочва енергията, реорганизира сферите и методите на дейност и печелене на пари, сдобиването с власт и сила. От друга  страна засяга обединяването между хората, присъединяването към групи и колективи, които са източник на някаква безопасност.
    Вероятно много хора ще се откажат от това да преследват някои от целите си, ще намалят очакванията си и ще насочат погледа си към неща, които реално могат да бъдат реализирани. Ще има хора, които няма да са в състояние да задържат своя ресурс, който може да бъде под всякаква форма – материален, като статус и позиция, като знания и умения. Възможно е да има по-голямо търсене на сътрудничество с другите. Ако в последните месеци основният лайтмотив беше „Оставете ме да си гледам моите работи”, то в предстоящите месеци груповите цели, обединяването с другите, ще изпъкнат на преден план. Човекът не е самотен остров и на голяма част от хората им предстои да го разберат. Индивидуалните усилия имат стойност само когато са част от целите на по-големи групи в обществото.
    Тематиката, започнала през август - „Време е за промяна, време е за прогрес”, продължава и през целия месец септември. Рисковите стъпки, изненадите, нови неща, които да бъдат „тествани” ще бъдат в посоката, която описах по-горе – да се направи реорганизация, обединяване, които да бъдат в полза на цялото. Вероятно повече принудително, отколкото по желание. Прогресът в живота и обществото е невъзможен без да бъдат правени стъпки в неизвестното. Понякога е добре да си малко луд, защото ако всички бяха разумни и осъзнати, ако никой не иска да поеме риска да влезе там, където не знае какво го очаква, никога нямаше да го има онова, наречено „опит”, който стои в основата на човешката еволюция. Точно това витае във въздуха през септември.
    Дните между 10 и 20 септември могат да бъдат наситени с отказване от досегашни стратегии, дейности и планове. А последната десетдневка – между 20 и 30 септември – носи много напрежение, критики и промени в посоките. Агресивността в един по-голям мащаб се изостря, хората са склонни да реагират много по-остро от нормалното. Ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати от планетарните движения през септември. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно  засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.
Погледнете в табличката в галерията за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.

Категории: Астроучилище прогноза за септември Гали звезди индивидуален хороскоп планети зодии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus