Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През септември сме изправени пред големи възможности

01 Септември 2014 / 07:09:02  GRReporter
4454 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 септември. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че новолунието, което маркира Август, се случва в знак Лъв и е в много точен съвпад с Юпитер. Участъкът носи символиката „процъфтяваш, проспериращ, хранителен”. Свързва се с всичко, което процъфтява и прогресира бавно във времето. Единственият „смущаващ” елемент е, че става бавно – започва с някакво ограничение, силно стягане, за да израсте в най-добрия си вид, налага се по един или друг начин обществото да подходи внимателно към всичко, за да опази и съхрани най-ценното и най-състоятелното. Нещата, които се изплъзват, съдържат някаква нездравост, или трябва да се заздравят с труд, да бъдат вложени в тях „храна, ресурс” или ще увехнат. В обществено – политически аспект очаквах напрежението да спадне в полза на това да се търси защита, опазване и съхраняване на живота (хора, общества, съюзи, различни групи, природа) и всичко, което е важно за него. На фокус излизаха земеделието и селскостопанските дейности, храната.
    Очаквах да се заговори за лидерство, за хора, способни да водят масите. Всеки от обществените лидери ще е подложен на стриктна преценка – неподходящите хора просто отпадат. Тези, които няма какво повече да дадат на обществото, слизат от „виенското колело”, отстъпват мястото си на други, които имат по-удачен капацитет за бъдещото развитие. Затова всеки нов лидер, който се появи по-стабилно на обществената сцена, заяви по-ярко присъствието си, е белязан – той носи капацитет, носи умение да се постигнат бъдещи цели. Дори това да не е съвсем нова фигура.

Категории: астропрогноза за септември Гали астроучилище Сатурн Юпитер Марс планети индивидуален хороскоп
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus