Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През втората половина на юни искаме повече, отколкото ни е необходимо

11 Юни 2011 / 08:06:51  GRReporter
4877 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 15-30 юни и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за хората. Обърнете внимание дали във вашия личен хороскоп има планети в зоните, които ще посоча. В галерията към статията има табличка с ключовите думи, тъй като планетите са свързани с различни области от живота.
    Ще изпиша в началото кои зони в зодиака са засегнати през втората половина на юни. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

9° - 15° овен (хората родени между 30 март и 5 април)
21° - 27° овен (хората родени между 11 и 17 април)
5° - 11° близнаци (хората родени между 26 май и 2 юни)
8° - 14° рак (хората родени между 30 юни и 6 юли)
21° - 27° рак (хората родени между 13 и 19 юли)
3° - 9° везни (хората родени между 26 септември и 2 октомври)
14° - 20° везни (хората родени между 7 и 13 октомври)
25° везни - 1° скорпион (хората родени между 18 и 24 октомври)
7° - 13° скорпион (хората родени между 30 октомври и 5 ноември)
13° - 18° скорпион (хората родени между 5 и 10 ноември)
0° - 6° стрелец (хората родени между 22 и 28 ноември)
6° - 11° стрелец (хората родени между 28 ноември и 3 декември)
11° - 17° стрелец (хората родени между 3 и 9 декември)
28° стрелец – 4° козирог (хората родени между 20 и 26 декември)
16° - 22° риби (хората родени между 7 и 12 март)
22° - 28° риби (хората родени между 12 и 17 март)

    Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.
    В предходната си статия за астрологичния климат през първата половина на юни посочих, че ще сме свидетели на хаос и безпорядък. Те винаги предшестват внасянето на ред и порядък. У нас в публичното пространство се появиха нови скандали, предполагам че и в индивидуален план немалко хора са се сблъскали с безпорядък, хаотични ситуации по работните си места или в личния си живот.

    Дните през втората половина на юни в обществен план може да бъдат много наситени с появата на всякаква информация. Всички карти са на масата, всички налични факти се разкриват. Хаосът ще отстъпи на заден план, макар и не напълно. Почти всеки обаче ще бъде загрижен преди всичко за себе си и упорито ще се стреми към това да се подсигури. В индивидуален план желанието да имаш повече, отколкото ти е необходимо, може да залее всекиго. Темата за личната сигурност, оцеляване и самодостатъчност е водеща. Както и мисълта че за да дадеш на другите, първо трябва да имаш достатъчно за себе си. А точно в тези дни то все ще е малко. Не е изключено особено във взаимоотношенията да се сблъскате със ситуации, в които отчетливо всеки да се върти само около собствената си „ос”.

    На 15 юни е първото пълно лунно затъмнение за 2011, което ще бъде видимо от България. Засяга хората, родени:

от 12 до 22 юни
от 12 до 22 декември
от 12 до 22 септември
от 11 до 21 март

    Но най-силно са засегнати родените на 14, 15 и 16 юни, а също и на 15, 16 и 17 декември. При останалите ефектът може да не е толкова ярък. Характерно е това, че при хората, родени през юни контролът върху някакво събитие, ще е в техните ръце – те ще трябва да вземат решение. Докато при хората, родени през декември, контролът ще е в ръцете на някой друг. Ако използвам като аналогия едно съдебно дело, този другият е ответната страна, от чиито действия зависи крайният изход.

    Затъмненията предизвикват най-големите промени в живота на хората. Какви точно биха могли да бъдат е нещо, което е тясно свързано с индивидуалния хороскоп. Лунните затъмнения символизират някакъв край. Но не приемайте този край винаги като нещо фатално. Това може да е краят на съдебен спор, на дълго влачени неприятни взаимоотношения с някого, неудовлетворителна работа, спъващ застой. Разбира се понякога приключват и хубави за нас неща. Това е време, в което публичността и изваждането на мислите на показ, стояли някъде встрани месеци и години наред, са нещото което става спонтанно. Всичко, което излезе на преден план в дните около лунно затъмнение, е сигнал, че трябва да бъде завършено.
    В дните около 15 юни може да получите информация, която е била скривана и която да послужи да осъществите нещо. Казвам скрита, но това не означава, че щом не ви е била известна, значи е неприятна. Това например може да бъде и информация, че заплатата ви ще бъде повишена.
    Периодът 24-30 юни за хората, при които има планета в зоната:
9° - 15° овен,
е време, в което отново сте в позиция, в която можете да поискате „цената си”, която може да бъде не само материална, но и ментална, емоционална или чисто физическа Да попаднете в ситуация, в която да се налага обсъждането на въпрос, свързан с ваш или нечий чужд ресурс и достъпът до него. Ако правите някакви сделки, знайте, че предимството е на ваша страна.

Категории: пълно лунно затъмнение хороскоп зодии астроучилище Гали планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus