Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През юни започва раздвижване във всички сфери

01 Юни 2013 / 08:06:10  GRReporter
5186 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 юни. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози. В предходната статия ви информирах, че месец май се очертаваше като много важен, защото беше наситен с по-рядко наблюдавани планетарни картини и две затъмнения – едно Слънчево и едно Лунно.
    Слънчевото затъмнение се случи в участък, свързан с раждането и смъртта, с регенерацията, с непредвидимостта и секретността. Носеше белези на някаква „суровост”, агресивни и безкомпромисни действия. Лунното затъмнение се случи в участък, чийто символизъм е сила, власт и протекция. Земята и Природата също се активизират около затъмненията и са в „готовност” да ни поднесат екстремни моменти в следващите няколко месеца.
    Май се очертаваше да бъде също месецът на непредсказуемите договори, чрез които се нарушават всички правила, но за сметка на това съдържат някаква гениална идея с цел протекция и защита живота на хората. Договори, свързани преди всичко с финансово-материалния свят. Допускам, че в по-голям обществен план се сключиха най-различни междудържавни договорености, за които ние, обикновените граждани, ще научим по-късно. Бизнес, бизнес, изгодни финансови отношения и взаимни проекти. Във финансовия сектор очаквах да се събуди голямо напрежение. Всъщност дните до 25 май бяха благоприятни за осъществяване на едни от най-добрите финансово-материални проекти. Като за част от хората можеше да бъдат ракетоносни към успеха в света на парите, властта и престижа.
    В България се проведоха парламентарни избори само два дни след Слънчевото затъмнение. Това винаги е знак за нещо по-особено, което ще се развие през мандата на новоизбраното правителство. Тъй като не разполагах с часовете на раждане на най-големите претенденти в битката за управление, не беше възможно да направя прогноза кой какви шансове има. Но астрологичната картина за деня на изборите ме наведе на съмнения, че може да станем свидетели на най-абсурдните обрати, за които никой не подозираше.
    Какво показват планетарните конфигурации през юни?
    Юни е месец, през който настъпва своеобразно облекчение и започва някакво раздвижване във всички сфери. Тъй като това раздвижване ще продължи дълго, през юни ще наблюдаваме преди всичко движение в комуникационната и социална сфера. Известно е, че всичко ново започва от едната идея, едната мисъл. Това ще се активизира – идеи, мисли, намерения, планове, комуникация, общуване. Някои от тях ще бъдат добри и полезни. Но винаги има и обратна страна – липса на последователност, клюки, измислици и измами. И двете страни през юни драстично ще се проявят. Възможно е да се зародят нови „брилянтни” измамни схеми в света или да бъдат разкрити такива. Юни е месец, в който ще се появят добри търговци и предприемачи, но и също толкова добри измамници и мошеници.
    Медиите, информационните структури и средствата за комуникация, ще се окажат в някаква централна позиция. Ще има засилено желание всеки да се изяви социално и вербално. И какъв по-добър начин от гореизброените?! Дългосрочните планове, започнати през юни, едва ли ще видят реализация. Много по-добри шансове имат малките стъпки и краткосрочните цели.
    В първите десет дни на юни препоръчвам да наблюдавате какви хора и събития се случват около вас, особено във връзка с личните ви ценности, сигурност и стабилност в живота. Това са дни, в които всички несъзнателно влизат в потока на живота, за да се окажат, където трябва. На някои може да им се стори, че е пълен хаос, а други да имат усет за безвремие и покой. Ако сте от първите, това е знак, че не сте на място, което е правилно за вас и би било добре да обмислите струва ли си да оставате там – с дадените хора и обстоятелства. Ако сте от вторите, просто продължавайте, без да се притеснявате, че нещо може да се обърка, дори и на пръв поглед да сте пропуснали среща или сте забравили да свършите нещо.
    Втората половина на юни може да донесе усещане и желание за живот извън обичайния ритъм. Да се пуснеш някак по течението. В повечето случаи това става много несъзнателно и то най-вече при хората, които усещат, че не са на мястото си и искат да се озоват там, където им е отредил живота. Затова изглеждат така, сякаш се пускат по течението на живота с едно „безхаберие”. А всъщност това е единственият начин да си намериш своето местенце, своите хора и своята лична стабилност. В тази връзка не са изключени някакви крайности в поведението на големи групи хора в стил „Да внесем малко хаос ”.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през юни – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    През юни става активен въпросът, свързан с позиции, престиж и някакъв тип власт. Очаква ви доста конкуренция, съперничество. Ще се наложи да преодолявате пречки и в близкия ви кръг са възможни конфликти. Ментално месецът се очертава по-напрегнат, с необходимост да решавате трудни ситуации. Може би ще се решите на някакви нови начинания и ще приключите нещо. В личния живот първата половина съдържа конфликти и предизвикателства, но втората половина на месеца се очертава възнаграждаваща.
    10 януари – 22 януари

Категории: хороскоп за юни Астроучилище Гали планети зодиакални знаци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus