Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сакис Рувас играе ролята на лош американец

20 Август 2009 / 10:08:11  GRReporter
1648 прочитания

Много странни неща се случват няколко месеца преди да започне 50-ия Кино фестивал в Солун. В момент, когато все повече се увеличава броят на гръцките режисьори, които са решени да не представят своите филми на фестивала, ако не се прокара новия закон за киното, един друг грък - не режисьор, но все пак звезда, ще мине през фестивала, за да рекламира първия си англоезичен филм „Duress".

Въпреки че първият филм на Сакис Рувас „Αlter ego" (2007) не бе приет с голям ентусиазъм, той не се предаде и е решен да пробие в киното. И така, неговата амбиция го изстреля в Холивуд, където си спечели ролята на главния „лош" във филма на режисьора и актьор Джордан Баркер „Duress".

След като мине премиерата на филма на Солунския фестивал, неговото разпространение от декември месец по кината в Гърция ще поеме Ηollywood Εntertainment. Рувас играе ролята на г-н Амбър Солви, който превръща в кошмар живота на един наранен вдовец (Мартин Донован), като го принуждава да използва същите средства като него самия, за да спаси живота на дъщеря си.

Във филма, който ще бъде пуснат по американските кина в началото на месец септември, играят Карин Дед, Челси Смит и Били Уирт. Прожекцията на „Duress" в Солун през есента ще се състои през първия уикенд на фестивала, който тази година ще се проведе между 13 и 22 ноември. Да видим...

Категории: Кино
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus