Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сексуалната реализация е божественият израз на нашето същество

20 Април 2013 / 08:04:56  GRReporter
6955 прочитания

Гали
    Реализацията в различните житейски области, постигането на определен тип успех, винаги са били желана част от живота на всеки един от нас. Да се реализираме като личности, като професионалисти, като добре справящи се финансово хора, като родители, като приятели...списъкът може да се продължи. В него на едно от първите места трябва да се постави и сексуалната реализация. Няма да е преувеличено ако кажа, че тя е божественият израз на нашето същество, отчасти смисълът ни да съществуваме. Сексуалната енергия по принцип се реализира по два начина. Единият е свързан с директния физически сексуален контакт, а другият – чрез лично творчество. През живота си човек преминава и през двете фази, защото е разбираемо, че в по-зряла възраст сексът като физическа дейност отстъпва на заден план – годините и физиката си казват думата. Затова най-надарените с творческа (сексуална) енергия винаги са били хора на крайностите в сексуално отношение, но за сметка на това гениално креативни и творци на новости и чудеса.
    Днешната статия е за сексуалният успех - как се реализираме сексуално, какво бихме искали да постигнем в тази област, при какви обстоятелства смятаме, че сме постигнали своите амбиции, постигнали сме желаната сексуална репутация.
    В хороскопа Десетият дом като принцип е свързан с това накъде сме се устремили в живота, кое е най-високото място, до което искаме да стигнем, какъв успех търсим и как го постигаме. Накратко – как се реализираме в живота като личности, каква репутация имаме, с какво ни забелязва обществото. Всичко това се прилага към всяка една житейска област. Естествено и в сексуалната сфера, чието състояние „четем” от позицията на Осмия дом в хороскопа.
    Ако отброим Десети дом, започвайки от Осми, стигаме до Пети оригинален дом в хороскопа. Така за да разберем как се реализираме сексуално, какво бихме искали да постигнем в тази област, при какви обстоятелства смятаме, че сме постигнали своите амбиции, каква сексуална репутация имаме, е необходимо да видим състоянието на Петия дом – знакът, в който попада; планетата, която го управлява; планетите, които се намират в него. Затова не е случайно, че по Петия дом се съди приоритетно за децата, които за всеки човек са символ на постигната амбиция, своеобразен връх в сексуалната реализация. Децата са всъщност „плод” на брачните отношения и успешно реализирана сексуална енергия и амбиция.
    Сега ще ви дам основната информация според зодиакалния знак. Ще посоча коя е управляващата планета и ако знаете знака, в който се намира, прочетете информацията и за този знак. Например за човек, роден с Асцендент в знак Овен, Петият дом попада в знак Лъв. Този знак се управлява от Слънцето. Ако Слънцето се намира в знак Близнаци, е полезно да имате предвид и тази информация – за Пети дом в знак Близнаци. За целта ще трябва да прегледате текстовете, за да намерите къде съм описала, че: „Петият дом попада в знак Близнаци”.
    Асцендент в знак Овен
    Петият дом попада в знак Лъв. Управлява се от Слънцето. „Кралят Слънце” – това е вашата сексуална амбиция и желана репутация. Да бъдете най-блестящите в очите на всичките си партньори, без изключение. Вие обичайно си имате вродена сексуална харизма и с лекота бихте могли да постигнете завидна репутация. Дори да не сте кой знае колко технични и добре запознати с различни практики от Кама Сутра, имате даденост да вливате почти буквално живот на партньора си, все едно сте направили кръвопреливане. За вас постигната сексуална реализация има, когато получавате онзи изумителен блясък в очите на партньорите си, когато сте известни с това, че в спалнята ви влизат само хора отбрани, класни, на които всеки би се възхитил.
    Асцендент в знак Телец
    Петият дом попада в знак Дева. Управлява се от Меркурий. Вашата сексуална амбиция и желана репутация е свързана с това да бъдете възприемани като хора, които „в нужда се познават”. Имате естествен усет към това да усещате кога другия има някакъв проблем и да знаете какво му е необходимо. Да внасяте подобрения в сексуалния живот на партньорите си, да бъдете „хапчето облекчаващо сексуално главоболие”. За добро или зло често се свързвате с хора, които имат някакви сексуални „болести” и поемате функция да им служите, за да внесат порядък и необходимите подобрения. Когато имате до себе си такива хора, това за вас е знак, че сте на мястото си, че сте постигнали своята сексуална реализация. Искате да сте известни с това, че с вас всяка сексуална „болка” и хаос си отиват завинаги.
    Асцендент в знак Близнаци
    Петият дом попада в знак Везни. Управлява се от Венера. Вашата сексуална амбиция и желана репутация е свързана с баланса и хармонията, с това да направите и себе си, и другия щастливи. Имате вроден „кантар” да уравновесявате всичко в сексуалните си отношения – понякога се отдръпвате за по-дълго време, след това сте винаги на разположение. Правите така, че и вие, и партньорът ви, да имате пълно равновесие. Поради това, че равновесието в Природата е винаги много крехко, нерядко сексуалната ви реализация преминава през трънлив път. Когато постигнете красота, изящество, синхрон и удовлетворение за двете страни, репутацията ви е на идеалния сексуален партньор, за вас това е знак, че сте постигнали своя успех  Искате да сте известни с това, че превръщате сексуалните отношения в неповторимо изкуство.
    Асцендент в знак Рак

Категории: сексуална реализация индивидуален хороскоп асцедент Пети дом Гали Астроучилище планети зодиакални знаци
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus