Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Септември носи сериозен военен конфликт, земетресения или други катаклизми

01 Септември 2013 / 08:09:01  GRReporter
4779 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 септември. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че месец август носи промяна на фокуса и онова, което виждаме около себе си. Новата тематика, която се развива през следващите три месеци е с акцент върху „трансформация, обновяване и успех”. Успехът в начинанията обаче може да бъде постигнат само в един процес, в който липсват каквито и да е предварителни условия, договаряния и подготовки. На практика почти всички ситуации, в които има дълги договаряния и стриктни планове, може да се провалят в крайна сметка.
    Всички финансови и материални въпроси, които се придвижват през август, носеха някаква съмнителност. Август беше месец, в който очаквах да се направят много важни финансови стъпки в света на банките, пазарите, фондовете. Като някои от тези стъпки да се окажат не особено етични и морални. „Творческият” гений за преразпределяне на земните блага се събуди с мощна сила през изминалия месец и какви ще бъдат плодовете му, тепърва ще узнаваме.
    Август носеше още и данни, че в света може да се зародят сериозни политически конфликти и съответно да избухнат скандали. Като за най-активен отпускарски месец, очаквах за политическия, бизнес и държавнически елит да бъде един от най-натоварените месеци.
    В емоционалния ни свят август предвещаваше много неспокойствие и колебливост, „наводнение” от разочаровани в любовта и драстични промени в намеренията. Очаквах да има и наводнения в буквалния смисъл някъде по света. А също така и разливи на отрови и химикали.
    Какво показват планетарните конфигурации през септември?
    В годишната си статия за 2013, отбелязах, че през 2013 се очертават два много важни периода, в които Природата може не да е много благосклонна към нас и да преживеем сериозен военен конфликт, земетресения или други природни катаклизми. Единият период беше между 4 март и 22 май, а другият – от 18 август до 5 октомври. Особено активен, пиков, е периодът във втората десетдневка на септември – между 10 и 20. Инцидентността по пътищата и при масови събирания на хора също може да се завиши, така че внимавайте къде ходите. Заредете се с търпение, тъй като именно то ще бъде най-необходимата „стока” за тези напрегнати дни.
През август особено силно се нажежи ситуацията около Сирия и смятам, че сериозността на политическия конфликт, който може да избухне около тази държава, ще се окаже доста по-дълбок отколкото предполагат самите държавници.
    Атмосферата през целия септември е заредена със силно нетърпение, прекрачване на правила и закони, търсене на бързи резултати по преки пътища и съкратени (дори незаконни) процедури. Всичко това носи доста страх и напрежение за хората, които се оказват в ролята на наблюдаващи и потърпевши.
    През септември на преден план излизат теми, свързани с необходимостта от обновяване, съживяване и възраждане. Тематиката, която започна през август и ще бъде актуална три месеца, е с акцент върху „Трансформация, обновяване и успех”. Септември предоставя възможности за начинания, развитие и напредък. Много неща може да започнат своя „живот” отново - в нов вид и нов цикъл на развитие. Но препоръчвам да се въздържате да започвате каквото и да било в първите 10 дни на септември, тъй като усилията ще се окажат напразни (непосилни) и дори  най-последователните, отговорни хора ще видят себе си захвърлили нещо недовършено.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през септември – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари
    Септември ви отваря добри възможности за прогрес и развитие в областта на партньорствата и взаимоотношенията. Новости очаквайте във връзка със създаването на ново „семейство” – лично, професионално или приятелско. Лично вие все още имате усещане за трудности и препятствия, с които трябва да се справите, особено в ежедневието си и регулярните задължения. Енергията си влагате в социалната си среда, възможно е да се отстраните от взаимоотношения и да ги заместите с други, които са далеч по-благотворни за вас.
    10 януари – 22 януари
    През септември ви очаква „изобилие” от напрегнати ситуации във всекидневието. Отговорностите ви се увеличават. Но точно това съдържа най-добрите ви възможности за прогрес и развитие. Ако имате задължения ще ви се наложи да се справяте с всичко накуп. Новости очаквайте в във връзка с приятели или покровители. Може да ви се наложи да разрушите комфорта си. Възможно е да правите сделки с недвижимо имущество или да решавате въпроси, свързани с деца. Взаимоотношенията ви с околните и особено интимен партньор ще са напрегнати и ще вложите много енергия именно там.
23 януари – 4 февруари

Категории: прогноза за септември Гали Астроучилище зодии индивидуални хороскопи планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus