Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Шекспир, Миро и Black Eyed Peas

19 Ноември 2010 / 17:11:51  GRReporter
5698 прочитания

Привет, музикални любимци.

Дойде петък и онзи момент, в който заедно ще се потопим в петнадесетте песни, които GRR HOT 15 ще ни предлага. А те тази седмица са доста разнообазни, ритмични и най-вече – непредвидими.

На първото място за трети пореден път е красивата соул песен Nowhere to Go на Tri O Five.  Нежната като мед и мляко мелодия явно ви е допаднала доста и затова за пореден път й гласувахте доверие и разбира се, златното отличие в чарта ни. Номер две е торедено за Графа. Песента му Невидим доста систематично, упорито и последователно се изкачваше в красацията и ето че вече е на втората позиция. Така българското поп парче изпревари очарователния на Mihalis Hatzigiannis, който този път ни очаква под номер три.

Четвъртата позиция е заета от Nicko и неговото Last Summer. Гръцкото хаус парче е само едно стъпало пред красивата Tamta и огнената й песен Fotia. Номер шест решихте да го подарите на един от най-силните и ударни летни хитове.  Yolanda Be Cool Vrs DCup все още държи позиции и макар леко отиващи си отново ни припяват своето  We No Speak Americano. Късметлийското седмо място тази седмица дадохте на щурата и все така свежа Pink, която силно ни приканва с песента си  Raise Your Glass.

Осем е мястото, на което намираме Melisses и новия им сингъл Epikindina Filia. Гръцката група също дава силни заявки за по-високите места и прави пореден скок в тази посока.  Заговаряйки за скокове, стигаме и до шампионът ни за седмицата в тази дисциплина, а именно Katy Perry. Брюнетката дебютира миналия път с парчето си Firework и вече прескочи прага на челната десятка. Така калифорнийката е плътно пред чаровния Sakis Rouvas, който с мелодията  си Parafora ни посреща на десетото място.

Под номер единадесет ни очаква Eminem. Хитът му Love the Way You Lie доста стремглаво слицза надолу в GRR HOT 15, отстъпвайки място на по-новите парчета. Такова ново попълнение ни посреща от дванадесетото стъпало в лицето на Rihanna и шарената поп песен Only Girl (In The World). Шоколадовата красавица е точно преди фаталното номер тринадесет. Тази семица на него поставихте Wonderful Life на Hurts. Положителната песен също отбеляззва спад на Вашия интерес и ето че се предвижва на по-задни позиции.

Неусетно стигнахме и до първото ново предложение за тази  седмица. Миро, както обикновено оригинален и предизвикателен, за пореден път ни очарова с песен и визия. Парчето му Power е с текст на Шекспир. Да, правилно прочетохте – сонет на Уилям Шекспир. Но това, което прави песента дори още по-различна и изненадваща, е видеото към нея. Много СОЦ. Много нестандартно. Много милитъри.

Другата нова песен идва от вечно свежите и весели Black Eyed Peas. Time Of My Life е щура, неподправена, ритмична мелодия, с която квартетът за пореден път ни провокират зда танцуваме и да пеем заедно с тях.

И така в песни и танци дойде време да се разделим за тази седмица. Но само до другия петък, когато отново ще разгледаме заедно любимия ни GRR HOT 15.

До нови музикални срещи!

Към GRR Hot 15
grr hot 15
Категории: GRRHot 15МузикаДвет музи Miro Black eyed Peas Tri O five
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus