Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Слънчевото затъмнение в прегръдката на Сатурн ни окрилява да пробиваме ограничения

01 Ноември 2013 / 08:11:31  GRReporter
5985 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 ноември. Ще започна обичайно с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че месец октомври съдържа много порив за лична слава и войнствени нагласи. Очаквах отново да се събудят разногласията между големите държавници в света и то във формат, в който да няма особено желание за отстъпки и компромиси. Стремежът беше да се пробият наложени граници – и в символичен, и в буквален смисъл. Когато стават тези пробиви, когато има преминаване на наложени граници, това може да се прави с цел обединение или с цел контрол и налагане на лично превъзходство. За всеки поотделно тази тема също имаше значение - устрем да се  рушат граници в някаква посока.
    Новолунието в началото на октомври зареди целия месец с много творческа енергия – „Да получиш онова, което търсиш и искаш, да го видиш в ръцете си”. Така че за много хора октомври беше месец, в който да си намерят онова, което търсят – някои намерят белята, други „златно съкровище”.
    През месеца имаше и Лунно затъмнение – на 19 октомври. Лунните затъмнения от отбелязват моментите, когато се осъществяват на практика дългосрочните проекти и задачи, важните реформи и реорганизации. Те са свързани с приключването на нещо започнато. Най-активно, лично, бяха засегнати хората, които са родени в дните 12 – 18 април и 15 – 21 октомври. Символиката на това затъмнение сочеше някаква бърза развръзка и съответно почти скорострелно протичане на събития, които по някакъв чудотворен начин носят успокоение. Имаше много стимулация в него и всички, които са лично засегнати, може да имат усещането, че сякаш превключват на друга предавка, на ново ниво на активност.
    Какво да очакваме през ноември?
    Първото и най-важно планетарно събитие, е второто за годината Слънчево затъмнение. Месеците, в които се случват затъмненията по принцип маркират цялостната атмосфера за годината. Това затъмнение става на 3 ноември, в знака на Скорпион. Много важен елемент при него е тясната „прегръдка” на Сатурн. Тази комбинация се случва на всеки 11 години, но в различен знак. Символиката на това затъмнение е свързана с „пробивите”. Тя беше леко засегната през октомври, а след ноември ще се разгърне в по-големи размери и ще отекне в следващите месеци. Да имаш смелостта да прескочиш наложени граници, да пробиеш – това е замисълът на Природата. Заредена е някакъв тип еволюция, тъй като тя е възможна само, когато ние хората се преборим с личните си граници и страхове и ги преминем.
    Преди повече от 30 години Пинк Флойд създадоха култовото произведение Another Brick In The Wall. Било е по време на Слънчево затъмнение в компанията на Сатурн отново, само че в знак Дева – 1979 година. Ситуацията, която се разгръща към момента е почти идентична и тяхната музика все по-актуална.

Категории: слънчево затъмнение на 3 ноември Сатурн астропрогноза за ноември Гали астроучилище индивидуален хороскоп планети зоаии
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus