Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

В началото на юли сме щедри и награждаваме заслужилите

02 Юли 2011 / 08:07:46  GRReporter
4216 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам какви са „климатичните” особености за периода 1-15 юли и за кои хора това ще има значение. Този климат се отразява по различен начин за всеки. Обърнете внимание дали във вашия личен хороскоп има планети в зоните, които ще посоча. В галерията към статията има табличка с ключовите думи, тъй като планетите са свързани с различни области от живота.
    Ще изпиша в началото кои зони в зодиака са засегнати през първата половина на юли. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

21° - 27° овен (хората родени между 11 и 17 април)
5° - 11° близнаци (хората родени между 26 май и 2 юни)
8° - 14° рак (хората родени между 30 юни и 6 юли)
21° - 27° рак (хората родени между 13 и 19 юли)
9° - 15° везни (хората родени между 2 и 8 октомври)
20° -26° везни (хората родени между 13 и 19 октомври)
26° везни - 2° скорпион (хората родени между 19 и 25 октомври)
2° - 8° скорпион (хората родени между 25 и 31 октомври)
0° - 6° стрелец (хората родени между 22 и 28 ноември)
6° - 11° стрелец (хората родени между 28 ноември и 3 декември)
11° - 17° стрелец (хората родени между 3 и 9 декември)
0° - 6° риби (хората родени между 19 и 25 февруари)
22° - 28° риби (хората родени между 12 и 17 март)

    Погледнете в табличката за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.

    В предходната си статия за астрологичния климат през втората половина на юни посочих, че в обществен план този период може да е наситен с всякаква информация. Всички карти са на масата, всички налични факти се разкриват. Почти всеки обаче ще бъде загрижен преди всичко за себе си и упорито ще се стреми към това да се подсигури. Темата за личната сигурност, оцеляване и самодостатъчност е водеща. Както и че особено във взаимоотношенията може да се сблъскате със ситуации, в които отчетливо всеки да се върти само около собствената си „ос”.

    През първата половина на юли е активна темата за щедростта и способността да награждаваш онези, които заслужават. Когато ние хората чуем думите щедрост и заслужена награда винаги правим асоциация с нещо прекрасно. Да, но не винаги е така. Според природния закон за „справедливост и равновесие” някои заслужават тояга и щедро я получават. Други заслужават успех и той се изсипва щедро върху тях. Така че ако получите нещо „щедро”, то със сигурност сте го заслужили.
    Може да станем свидетели и на емоционални събития, които да предизвикват нашето състрадание, да ни провокират да дадем своя принос. Или някои от нас да преживеят лично такива.

    Темата за лидерството също ще бъде доминантна – и в обществен, и в индивидуален план. Вероятно много ще се говори на тази тема – кой какъв лидер е, може ли да бъде лидер, защо не желае да бъде лидер, има ли нужда от нови лидери, как да се избират такива и т.н. Но като че ли всичко ще си остане само на думи. Засега.

    На 1 юли е третото слънчево затъмнение за 2011, което няма да бъде видимо от България. Засяга хората, родени:

от 26 юни до 6 юли
от 26 декември до 6 януари
от 26 март до 6 април
от 26 септември до 6 октомври

    Най-силно са засегнати родените на 30 юни, 1 и 2 юли. При останалите може да няма ярки събития, които да оставят сериозен отпечатък през следващите години.
    Какви точно биха могли да бъдат събитията е нещо, което е тясно свързано с индивидуалния хороскоп. Това затъмнение засяга въпросите, свързани с взаимоотношения – брачен/интимен партньор, приятел, бизнес-партньор, съдебен противник, ответната страна в някакъв спор, или кой да е друг важен човек в живота. Дните около това затъмнение може да поставят някакво ново начало, свързано с друг човек. Някой около вас да инициира нещо, да ви предложи нещо, което да доведе до сериозна житейска промяна. Но също така може да подействат и „пречистващо”. Типа събития може да са свързани с началото на отдалечаване и отделяне от отношения и ситуации, които вече нямат смисъл за вас.

    Символиката на слънчевото затъмнение е следната: активни промени, време на велики събития. Влиятелност, независимост, доминиране, лидерство.

    Периодът 8-13 юли за хората, при които има планета в зоната:
21° - 27° овен,
е време да довършите нещо, защото няма да можете да започнете друго. Вероятно ще се изправите пред необходимост, желание или възможност да поставите началото на нещо ново. Но преди това може би ще се окаже, че имате нещо за довършване. И без това довършване, началото е невъзможно.

    Периодът 1-15 юли за хората, при които има планета в зоната:
5° - 11° близнаци,
е време, в което е възможно да усетите някакъв страх, породен от съмнение в собствените ви способности. Вероятно ще попаднете в някаква нестабилна ситуация, която да засили този страх, да не сте убедени, че можете да се справите или че не знаете как да стигнете там, където искате. Това ще ви накара или да потърсите странична помощ и подкрепа, за да продължите, или да се откажете временно като започнете процеса на „изучаване и практика” отново.

Категории: юли астрологичен климат планети зодии хороскоп гали слънчево затъмнение
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus