Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

В средата на март ни връхлитат катастрофи

03 Март 2012 / 08:03:00  GRReporter
3201 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви информирам каква е астрологичната картина за периода 1 – 31 март и за кои хора това ще има значение. В своя ход по небесната сфера планетите активират различни участъци от зодиака и затова астрологичният климат, който задават се отразява по различен начин на всеки, тъй като е в пряка зависимост от индивидуалния му хороскоп.

    В предходната статия за втората половина на февруари ви информирах, че обществената вълна, към която ще сме настроени е наситена със сериозно материално напрежение и трудности. От една страна ще има огромно търсене на ресурс за различни дейности, за осъществяването на различни планове. А от друга - необходимост да се обърне внимание на малките неща, на детайлите, на малките победи и успехи в живота. Възможно е да се появят много мащабни възможности, с голям потенциал, но и липса на ресурс за тяхното осъществяване. На принципа на крилата фраза: „Пари няма, действайте”.

    През март ще се засегнат теми, свързани с някакво възраждане и връщане към събития, идеи, проекти, планове. Подновяване на нещо, което е било оставено встрани. Това връщане и разравяне често носи неочаквани прозрения, откриване на ценни неща, които са били подминати небелязано. Предполагам, че в ефирното пространство ще се заговори по стари теми и проблеми.
    Средата на март носи особено време – опасни ситуации и в пряк, и в преносен смисъл. Възможно е да бъдем свидетели на най-различен тип „катастрофи” и сътресения. За много хора са възможни събития тип „шах и мат”, внезапно възпрепятстване и изваждане от строя, попадане в задънена улица. В тази връзка не ви насочвам вниманието само към негативни събития – едно внезапно появило се влюбване може сериозно да ни извади строя и да имаме усещането за лична „катастрофа” или пък да се окажем изведнъж сред някакво изобилие, което да ни накара да се вцепеним.
    Възможно е различни организационни структури да излязат от релсите, което да наложи някакъв тип промяна на съществуващ ред. Не е изключено да се появят отново някакви революционни настроения, готови да пламнат всеки момент.

    Сега ще изпиша кои зони в зодиака са засегнати през март. А също и датите, в които Слънцето е приблизително в посочените участъци и следователно засяга хората, родени на тези дати независимо от годината. За останалите планети е необходимо да проверите личния си хороскоп.

15° - 20° овен (хората родени между 5 и 10 април)
2° - 8° телец (хората родени между 22 и 28 април)
11° - 17° близнаци (хората родени 1 и 7 юни)
23° - 28° близнаци (хората родени между 13 и 19 юни)
4° - 9° рак (хората родени между 25 и 30 юни)
9° - 15° рак (хората родени между 1 и 6 юли)
21° - 26° рак (хората родени 13 и 18 юли)
19° - 24° лъв (хората родени между 11 и 16 август)
25° лъв - 0° дева (хората родени 17 и 22 август)
0° - 6° дева (хората родени 23 и 29 август)
11° - 16° дева (хората родени между 4 и 9 септември)
17° - 22° дева (хората родени 9 и 14 септември)
10° - 15° везни (хората родени 2 и 7 октомври)
4° - 9° козирог (хората родени 25 и 30 декември)
21° - 26° козирог (хората родени 11 и 16 януари)
6° - 11° риби (хората родени 24 февруари и 1 март)

Погледнете табличката в галерията за коя планета става въпрос и свържете ключовите думи за нея с това, което съм написала.

Периодът 1-31 март за хората, при които има планета в зоната:
15° - 20° овен,
е време, в което с голяма крачка ще пристъпите към неизвестното. Вродената ви чистота, невинност и вяра може да ви изправят пред предизвикателства, които да доведат до неподходящи и дестабилизиращи живота ви действия. Подгответе се за резултати, които ще се отличават от онези, към които се стремите. Не унивайте, ако вътрешно сте убедени, че сте на правилното място с правилните хора.

Периодът 1-31 март за хората, при които има планета в зоната:
2° - 8° телец,
е време, в което ще се налага да се погрижите за важните неща в живота си. Най-вече свързани с важните хора около вас. Преценките ви и личните ви ценности може да са подложени на сериозни предизвикателства. Осигурете необходимите неща, подкрепа и защита. Адаптирайте се към ситуацията и поемете някакви ангажименти в името на това да съхраните сплотеността и единството в собствения си живот. Възможно е да срещнете някаква съпротива и да ви бъдат поставени условия. Стъпвайте твърдо на вътрешните си убеждения, за да можете да се справите. Те са източник на сила.

Периодът 10-20 март за хората, при които има планета в зоната:
11° - 17° близнаци,
е време, в което ще имате възможност да си доставите поредната доза приключения. Да преминете през някакъв критичен момент. Не е изключено да решите отведнъж, че вече не харесвате работата си, не харесвате любимото си кафене или мястото на което обичате да си почивате. Да живее промяната! Дори и за няколко дни. Не забравяйте все пак да уведомите хората около себе си какво възнамерявате да правите.

Категории: прогноза за март Гали Астроучилище индивидуален хороскоп планети зодиакални значи
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus