Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Зараждането на новата поп-звезда Теохарис Йоанидис!

16 Декември 2010 / 15:12:13  GRReporter
1472 прочитания

Идеята за секс-символите е малко вехта, обаче той наистина е готин – красив, свеж, смел и искрен, но понеже името му все още е малко познато – запознайте се с гръцкия бог Теохарис Йоанидис!

През последните два месеца, откакто тече риалити шоуто Just the Two of Us, в което участва Теохарис, неговият фен клуб е станал десет пъти по-голям отпреди, a феновете му във Facebook вече са 8670 на брой.

Последната клюка, която се носи е, че Теохарис може би ще представи Гърция на музикалния конкурс Евровизия през пролетта в Германия. Самият той е роден в Дюселдорф и се справя перфектно с немскип, което ще е ив негова полза пред останалите кандидати. Голям коз в ръката си държи г-н Йоанидис с близкото си приятелство с Илияс Псинакис, с който се познава откакто е бил на една годинка, защото майката на Теохарис е била близка приятелка с екстравагантния мениджър. Псинакис е първият мениджър на Сакис Рувас и от дълги години в телевизията, като печели зрителите, защото е абсолютно безкомпримисен и има страхотен ироничен хумор. Но освен това думата му се слуша и много вероятно е, ако успеят да се споразумеят как би могъл да се представи младият Теохаракис, така че да излезе нещо наистина интересно, което може да спечели европейската публика, да видим на следващата Евровизия младия г-н Йоанидис на сцената в Германия.

Теохарис Йоанидис е на 27 години, израстнал е в Германия до 11-годишна възраст, а после се прибира в Гърция със семейството си. Когато е на 15 години прави личната си революция и обявява на родителите си, че заминава за Минеаполис, за да учи. Неговата одисея е свързана с още едно завръщане до родината, когато се пробва да учи право в Солун, но не му се отдава и той се впуска в театралните среди и решава, че там ще осъществи мечтите си. И тогава пк заминава за Америка, където се записва да следва актьорско майсторство и режисура в New York Film Academy, но постоянно пътува до Гърция, за да се среща с момичето си, с което тогава има връзка.

Сега Теохарис се появява в култови гръцки сериали, играе в театъра, а тази година участва в сериала по телевизия МЕГА „Кукли” и се бори заедно с Елпида всяка неделя в ралити-шоуто Just the two of us.

 

Категории: Актуално Евровизия Теохарис Йоанидис музика риалити Just the two of us
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus