Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Апр. 8, 2011

Макис Триандафилопулос вярва, че медиите, които творят, остават скромни и са достоверни имат бъдеще

08 Април 2011 / 18:04:25  
Известният гръцки журналист не участва в медийната стачка, защото новинарските сайтове не са признати официално за медии в страната, заявява самият той в интервю за Анастасия Балездрова.


Има много да се научи от гръцките синдикати, казват българските им колеги

08 Април 2011 / 18:04:56  
Пепа Кръстева е главният секретар на Генерална централа на браншовите синдикати . GRReporter се срещна с нея на 16-тия Световен конгрес на синдикатите в Атина, където тя представляваше българските синдикати на служителите в частния сектор.


Наемът на офис в Атина се изравни с този в Тирана и Букурещ

08 Април 2011 / 11:04:32  
Според Colliers International в момента наемателите на офис от първа категория плащат около 15 евро на квадратен метър. Същото плащат и наемателите на първокласни офис помещения в румънската и албанската столица.


За опростена глоба Панайотис Псомиадис може да лежи 1 година в затвора

08 Април 2011 / 11:04:54  
Такава е присъдата на Солунския Апелативен съд срещу областния управител на Централна Македония. Ако Върховният съд я потвърди, той няма да има право да заема каквато и да е публична позиция.


Костас Мартакис изяви своите „лоши намерения”

08 Април 2011 / 11:04:49  

Костас Мартакис навлезе в гръцкото медийно пространство като поп певец и може би заради неговия влажен поглед и леко сладникав вид първосигнално беше разпространено, че е гей, което самият той нито отрича, нито потвърждава. Сигурното е, че това единствено засили интереса към него, а и преди няколко години беше обявен за един от 25-те най-красиви мъже на планетата от телевизионната мрежа E! Entertainment като получи престижното 19 място и остави след себе си дори Оливие Мартинез и Енрике Иглесиас.



Хумор за мъже в късните часове по телевизията

08 Април 2011 / 10:04:21  

Едни от най-гледаните предавания по гръцката телевизия са ток-шоутата, чиито водещи са мъже и се излъчват в късните часове на деня. И ако жените водят сутрешните кус-кус предавания и правят запинг на кадри от предавания от миналия ден в търсене на пикантерии, то мъжете вечер забавляват зрителите с дръзките си иронични коментари, stand up комедии, монтирани смешни клипове и мъжки хумор.



GRR HOT 15: Поли Генова пее На Инат, а Goin Through не разбират

08 Април 2011 / 09:04:31  
Привет, музикални любимци. GRR Hot 15 отново е на линия за петъчното ви музикално настроение. Промени, ритъм и нови клипове е мотото на тазседмичното издание, а какво по-точно имам предвид, предстои заедно да открием.