Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Безплатни културни прояви през седмицата

19 Април 2015 / 15:04:26  GRReporter
766 прочитания

Предлагаме ви няколко безплатни културни прояви, които можете да посетите през тази седмица.

Неделя, 19 април

Литературно вечер, посветена на писателя Сотирис Димитриу, организира книжарница „Вивлиостатис“ в El Viaje Music Bar. Авторът коментира пет свои разказа, вдъхновили създаването на 5 късометражни филма, които ще бъдат прожектирани. Лектори: режисьорите Янис Карапиперидис, Костас Махерас и Константинос Самарас.

Място: Виронас, ул. „Колокотрони“ № 45

Време: 21.00 ч.

 

Понеделник, 20 април

Поетична вечер, посветена на Танасис Хадзопулос, в кафе „Филион“. Поетът ще разговаря с Микела Хартулари, след което се предвижда дискусия с публиката.

Място: Колонаки, ул. „Скуфа“ № 34

Време: 20.30 ч.

 

Вторник, 21 април

Откриване на индивидуалната изложба живопис на Манолис Захариудакис, със заглавие «Cipher» („Шифър“) в художествената галерия «Екфраси-Яна Граматопулу».

Място: ул. „Валаориту“ № 9а

Време: 19.30 ч.

 

Сряда, 22 април

Представяне на танцовия пърформанс «На един рицар», базиран на поемата на  Сандра Вулгари „Завръщане в Авалон“. Събитието се представя в рамките на откриването на изложбата живопис „В светлината на свещите“. Танцува Сандра Вулгари.

Място: Плака, ул. „Врисакиу“ № 17

Време: 20.00 ч.

 

Четвъртък, 23 април

Лекция на преподавателката по политология Anne Phillips на тема «Политиката на човека: обещания и опасности» в Двореца на Музиката – Атина. Входът е свободен с раздаване на безплатни билети, което ще започне в 17.30 ч.

Място: ул. „Вас. Софияс“ & „Кокали“

Време: 19.00 ч.

 

 

Категории: културни прояви безплатен вход изложба литературна вечер
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus