Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Декември е месецът на големите оплаквания

01 Декември 2015 / 09:12:10  GRReporter
2644 прочитания

Гали

            В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 Декември. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.

            В предходната статия ви информирах, че Ноември е месец на плодотворните планове и действия. Новолунието, което задаваше атмосферата, е свързано с това да видиш първите признаци на успех и да разбереш какви предизвикателства те очакват нататък, да си поставиш следващите цели. Природата и Вселената дадоха много сила и енергия и затова месецът носеше силен заряд за всичко, което бъде започнато. В политически и обществен план очаквах Ноември да е месец на постигнати успехи, както и на това да се правят големи планове. Присъстваше обаче и нотка на „целта оправдава средствата”, така че не бяха изключени някакви решения, които по своята същност да съдържат потъпкване на нечии права.

В личен план ориентацията беше към това хората да търсят по-добри възможности, но малко в стил „тревата от другата страна изглежда по-зелена”. Уклонът да се сравняваш с другите и да си недоволен, беше по-засилен. Затова очаквах да се развие по-активно социалното недоволство под формата на протести, стачки, демонстрации и други подобни актове. Втората десетдневка на месеца беше подчертана в тази посока.

            На 3 ноември се формира нов цикъл на планетите Венера и Марс, който засяга взаимоотношенията на всички нива. Това активизира всички проблемни места в личните взаимоотношения между хората, най-вече интимните, но също се създаде импулс към бързо избухване на страсти и увлечения, да се влиза бързо в бурни връзки.

            В обществено – социален план този цикъл засяга дипломацията и военните дела, тъй като съвпадът на Венера и Марс обичайно внася повече агресия, страсти, емоции, склонност да си „мериш силата” с другите.

            Какво да очакваме през Декември на 2015?

            През месеца се формира фаза последна четвърт (аспект квадрат) между планетите Сатурн и Нептун. Това е рядък аспект, тъй като се случва веднъж на 35 – 36 години. Сигналът, който носи за света е свързан с това, че има събития, които подкопават стабилността на различните структури, които са изградени. Постепенно се случват ситуации, при които сякаш всеки дърпа към себе си и това катализира на преден план да се покажат кои са слабите места. За добро или зло те са толкова слаби, че не могат да бъдат оздравени и се превръщат в хроничен проблем, който не може да бъде решен с лекота.

            Освен това в чисто икономически план се засилва инфлацията, появяват се нови схеми за придобиване на богатства по незаконен начин, намалява се разликата между бедни и богати държави. Очаквам декември да бъде малко по-труден в обществено-политически и социален план поради това, че и новолунието се случва в един участък, който задава атмосфера на „големите оплаквания”, на натрупване на много проблеми накуп. Не са изключени ситуации, в които да има социални и политически „предателства”, да има отказ от договорености.

            Новолунието дава старт на всички теми, които ще излязат по-сериозно при преминаването на Сатурн в знак Стрелец. Това са международните отношения, междудържавни граници, законодателство, образователна система, религия, пребиваването в чужди държави. На преден план ще излязат политически и държавни фигури, които ще заемат някакви водещи позиции в световен план, ще имат привилегията да получат превъзходство над останалите държавници и политици.

            Възможно е също да се зародят по-сериозни епидемии, които се разпространяват по вода или да има замърсяване на водата и въздуха.

            Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Декември – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях. Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

29 декември – 9 януари

През декември очаквайте новости и важно събитие, свързано с професионалната реализация, кариера или образование ако учите. Не е изключено да се сблъскате с по-сериозни промени, които дори и да са добри, ще ви донесат по-голяма натовареност и ограничения. Финансовата област се раздвижва и се създават добри условия да я подобрите, както и да направите някакви вложения, да си направите някакви планове. В личния живот ви очаква нещо като завръщане в миналото – може да се появят бивши партньори или стари ситуации да се възобновят.

10 януари – 22 януари

През декември очаквайте новости и важно събитие, свързано с чужди или общи ресурси, заеми, кредити, наследства. Може да се наложи да поемете някакви рискове или пък да сте поставени в ситуация, която е някак неизбежна. Възможността да се захванете с нови проекти, да се усъвършенствате по някакъв начин, излиза на преден план. Финансовата сфера изисква да обновите нещо, за да бъде по-плодотворна. В личния живот се задават трудни времена в следващите месеци, бъдете внимателни в отношенията си особено в края на месеца.

23 януари – 4 февруари

Категории: Астрология хороскоп астроучилище декември оплаквания
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus