Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Емоционалният април ни устремява към нови свързвания

01 Април 2015 / 08:04:33  GRReporter
3925 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 30 Април. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че атмосферата през Март се очертава да бъде доста неспокойна. Новолунието, което го характеризира, се случи в един участък, чиято символика е да се докажеш, че си най-силният, най-умният, най-големият, най-великият, но и най-хитрият, най-ловкият, най-агресивният. Имаше съчетаване на двата „злосторника” в слънчевата система – Марс и Сатурн. Затова в обществен план очаквах да се развият ситуации на неотстъпчивост, безкомпромисност, дори това да струва прекалено скъпо. Агресивните сблъсъци и по-резките взаимоотношения също имаха място през месеца. Сатурн премина в ретроградно движение в средата на Март. Това се случва всяка година, но по-важното в случая беше това, че ще се върне обратно в знак Скорпион в следващите месеци. Това формира обстоятелства за достигане до някакъв предел, съпътстван от блокаж и невъзможност да се продължи. Постигнатото през последните месеци, след прехода на Сатурн в знак Стрелец, попада в задънена улица. Единственият изход е връщане назад, което може да доведе до ново разгаряне на най-горещите политически конфликти, за да се търсят други пътища.
    Освен това през Март имаше слънчево затъмнение, което предполагам повечето от вас успяха да наблюдават. То се случи в критичен градус, който засяга „гръбнака” на света и обществото. Това може би е най-критичното място в целия зодиак и затова дните около 20 март можеше да донесат много значими обществени, социални и политически събития в стил „нямаш избор”. Природата също се „бунтува” в такива моменти и поднася катаклизми, необичаен климат и сътресения.
    В личен план повечето хора можеше да усетят месеца като някаква разделителна линия, че е време да приключат окончателно с някакви въпроси. За взаимоотношенията, особено брачните и бизнес партньорствата, март се очертаваше да е труден месец. Различията излизат много силно на преден план и ако са твърде големи, водят до крайности, до бурни конфликти, до това всеки да си поеме по неговия път нататък окончателно.
    Индивидуално затъмнението засегна хората родени в дните около 20 март и 22 септември. Внася в живота събития, които поставят начало на нова житейска фаза около лично физическо състояние, кариера, реализация, обществен статус.
    Какво да очакваме през Април на 2015?
    Основната атмосфера през април се задава от новолунието в края на март, което беше слънчево затъмнение. Това е изключително специален градус в зодиака – той не само е последнияt на знак Риби, но и последнияt в зодиакалния кръг. Нещо като краяt на самия край.
    То внася поредица от ситуации, които са стигнали някакъв предел, след който единственият изход е да се прибегне до привидно не чак толкова добри действия. Всичко се прави в името на нещо по-голямо, което трябва да се постигне. Това означава проява на по-голяма решителност, която напомня на безскрупулност и жестокост. Основната тенденция е най-важните процеси в обществото да протичат скрито, забулени в някаква мистерия. Така че в политически и социален план април ще даде началото на неща, за които ще стане ясно месеци по-късно. Може да станем свидетели на събития, които имат неясни мотиви. Да се предприемат действия, които изглеждат напълно нелогични. В тях има обаче безупречна логика, която става ясна доста по-късно.
    На 4 април има и Лунно затъмнение по оста на знаците Овен - Везни. То обозначава април като месец, през който става съществен финал на въпроси, засягащи споразумения, обединения, сключване на договори. Символиката на това затъмнение е „стиснат юмрук”. Това е двояк смисъл. От една страна юмрукът означава желание и амбиция да грабиш и да не пускаш. Но от друга, юмрукът е и символ на обединяването. Затова допускам, че в политически и международен план ще се извърши някакво преразпределяне – на територии, богатства, ресурси, и съответно постигане на съглашения.
    В личен план месецът може да бъде изключително емоционален, особено що се отнася до взаимоотношенията между хората. Тази тематика излезе на преден план още през март, но по-скоро откъм стигане до някаква критична точка и разгаряне на конфликти. Април създава условия за приключване и устрем към нови свързвания. На 8 април Юпитер „потегля” в директна посока. Това усилва оптимизма и се заражда желание за експанзия, най-вече във връзка с партньорства и съюзи от всякакво естество.
    От Лунното затъмнение индивидуално са засегнати хората родени ± 2-3 дни около 4 април и 8 октомври. Очаквайте развръзка на някакъв дългосрочен проект, важни отношения в живота ви преминават на друг етап, окончателно решаване на значими житейски въпроси.
    Поради това че април е месец, маркиран от затъмнение, не са изключени и някои по-разрушителни природни явления, актове на агресия и шокиращи новини. Особено в дните около 6 и 15 април.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Април  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
    29 декември – 9 януари

Категории: астро прогноза за април 2015 лунно затъмнение новолуние Гали Астроучилище зодии индивидуален хороскоп планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus