Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

През февруари намираме силни съюзници

01 Февруари 2015 / 11:02:56  GRReporter
3575 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 28 февруари. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че Януари се очертава да бъде по-бурен, ярък и динамичен, с повече събития. Очаквах да има всякакви проблеми и препятствия, въпреки че такива месеци са много продуктивни. Новолунието, което формира януарската атмосфера, се случи в особен участък – т.нар. критични и обществени градуси. Това посочва, че е засегнат „гръбнакът” на хората и човешкото общество като цяло. Символиката на участъка, в който се случи това новолуние, е свързана с „откъсване, да разрушиш до основи, да стигнеш до корен/до дъно”. На пръв поглед звучи доста неприятно, но реално е нещо подобно на това да разрушиш една съборетина, от която нямаш нужда и полза, за да започнеш да строиш нова и стабилна къща. Затова януари се формира като един от важните месеци – както в глобален, така и в личен план.
    В политически и обществен план очаквах да се стигне до някакви крайности в международните отношения, да се формира много сериозна опозиция между големите сили, да се дебатира ясно и открито. В личен план при повечето хора също имаше условия за изостряне във взаимоотношения, да се развиват раздори и конфликти, но това е предимно по въпроси, които са влачени нерешени дълго време.
    Независимо от така очертаващата се обстановка, януари беше месец, който придава много сила, кураж и характер. Страхът сякаш се стопява в определени моменти и хората стават по-смели. Вземат решения, които са трудно и за тях се изисква много смелост.
    Относно природните условия очаквах да има по-сурови условия и проблематични ситуации в някои части на земята около 12 и 24 януари.
    Какво да очакваме през месец Февруари на 2015?
    Новолунието, което характеризира Февруари и задава атмосферата, се случва в участък, който представлява своеобразна кулминация в слънчевата енергия и древните са го свързвали с големите победи, със стремеж да създадеш неразрушими съюзи и партньорства, които да те направят непобедим. Символиката подсказва, че на преден план ще излезе уклонът към всякакви съюзи, свързвания, партньорства, да си част (или да не си част) от нещо общо. През февруари силно се активизира желание към действия и всякакви начинания, чиято цел е да се свържеш с най-подходящото, което да те направи силен – особено в личен и материален аспект.
    В обществен план очаквам да се продължи тематиката на „разрушаването”. Не изключвам политици и държавници да прекрачат някакви граници, които са спазвали до този момент. За добро или зло егоцентризмът и свръхоптимизмът вземат надмощие и това води до ситуации да предприемеш действия, които са доста над реалните ти възможности. Международните отношения са в процес на по-сериозно изостряне и може да се стигне до някакви крайности. Особено краят на месеца е белязан с ярка „червена светлина”, което означава, че не са изключени сблъсъци, конфликти, скандали.
    След 21 януари Меркурий стартира първата си ретроградна фаза за годината. Тя продължава до 11 февруари. Както винаги тези период са пълни с разгръщането на най-различни и многообразни „страхотни” идеи, които траят от ден до пладне. Освен това плановете се объркват постоянно. Всеки път, когато тече поредната ретроградна фаза, ви съветвам да се възползвате от нея, за да видите нещо, което досега ви е убягвало, а не да се ядосвате, че нещо се объркало. В тези кратки периоди излизат някакви грешки, които трябва да поправим. И естествено избягвайте устрема си към начинания, изчакайте малко, за да видите слабите места на идеите си. Имайте предвид, че през месеца сте уязвими към това да не прецените правилно възможностите си и да се захванете с нещо, което не е по силите ви. По-добре потърсете съюзници, с чиято помощ ще съумеете да покриете личните си слабости. В това отношение – да намериш силни съюзници – месецът е много благоприятен.
    Колкото и да е странно обаче, февруари е месец и на големите любовни страсти. Затова за много хора ще има сериозно раздвижване на любовния фронт – за някои това ще бъдат неочаквани и много приятни любовни авантюри, за други бурни сблъсъци за изясняване на отношения, за трети пикантни страсти. За много хора ще се отворят възможности да създадат силни и здрави отношения или най-малкото да имат един прекрасен „любовен сезон”.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Февруари  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.
29 декември – 9 януари
През февруари вниманието ви е насочено основно към финанси, материални ресурси и имущество. Може да възникне желание към това да направите по-големи инвестиции в нещо или да правите планове за обновяване на дома си. Най-много енергия влагате в партньорствата си – лични и професионални. Втората половина на месеца внася малко внезапни и неочаквани проблеми в тях. Финансовата сфера се развива много благоприятно, дори може да увеличите разходите си. В личния живот ви очаква един много интензивен месец.
10 януари – 22 януари

Категории: астро прогноза за февруари ретрограден Меркурий новолуние любовни връзки индивидуален хороскоп зодиакални знаци планети
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus