Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Сред хаос и проблеми през август откриваме добри възможности

01 Август 2015 / 09:08:24  GRReporter
3539 прочитания

Гали
В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 Август. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.

В предходната статия ви информирах, че първата половина на Юли е наситена с много инициативи, порив за действие, интензивно движение, както и завишена лична настъпателност. По-значима се очертаваше да бъде втората половина, която задава условия за развиване на интересни събития. Основният принцип, който влиза в действие е следния: да успееш там, където е имало провал или да се провалиш, там, където е имало успех. Новолунието, което формира атмосферата през втората половина на Юли, се случи в участък, който се нарича „Отново; да си върнеш нещо, да го подновиш”. Но това е и знак за внимание, тъй като може да се поднови и нещо, което не е чак толкова приятно. Юли също беше месец, в който получавате подаръци от съдбата. Затова ако нещо сте получили наготово, без да го очаквате или да сте го искали, то ще ви бъде полезно.

В края на месеца настъпи ретроградната фаза на Венера, но това практически се усещаше от самото му начало. Взаимоотношенията от всякакъв тип влизат в период на преоценка, преосмисляне. В обществено-политически план дипломацията и международните отношенията също са засегнати, подложени са на буксуване и преразглеждане. В личен план се завръщат стари нерешени брачни и интимни проблеми, завръщат се спомени за минала любов, завръщат се и стари връзки.

Какво да очакваме през месец Август на 2015 година?

  На 11 август планетата Юпитер преминава в знак Дева и ще остане там до септември’2016 г. Това е сигнал, че сферата на здравеопазването, здравословния начин на живот, земеделие, занаяти и лека промишленост, излизат на преден план. Създават се различни възможности да бъдат подобрени. Юпитер е планетата на добрите шансове. Много често обаче тези шансове не се появяват на червен килим, а чрез проблемни ситуации. Кой би решил да се оглежда за нови възможности ако всичко му е наред?! Затова при входа на Юпитер в знак Дева, по-скоро очаквам създаването на някакъв хаос и проблеми. Те стават катализатор да се направи напредък и подобрения.
Новолунието през Август, съпътстващо прехода на Юпитер се случва в един участък, чийто символ е свързан с родовата наследственост, съдба/карма и в този смисъл внася нещо, което трябва да бъде направено, за да не се спира прогреса и живота, човекът и обществото да бъдат здрави във всеки смисъл. Затова в обществен и социален план очаквам да се засили желанието „враговете на здравето и прогреса” да бъдат премахнати. Може да се появят борби кой ще се наложи, да се обновят отново най-големите световни конфликти. Разбира се тази войнственост може да се проявява някак много завоалирано, чрез манипулации и хитрост. Но не изключвам да има и буквално проявление под формата на засилена криминогенност, някакви атентати и бунтове.
В природата се създават условия за земетръси, разпространяване на отровни вещества. Фармацевтичните и химически отрасли може да преживеят сътресения.

 През месеца се случва една от ключовите конфигурации на Сатурн и Юпитер - двете планети формиращи материалното развитие на социума и човешкото общество. Те се съчетават във фаза последна четвърт. Това е може би най-предизвикателната фаза, тъй като в нея се съдържат много силни ограничения, които няма как да бъдат преодолени. Сякаш няма избор – получаваш само едно нещо без значение дали ти харесва или не. В такъв момент, при който липсва избор, има и много щастливи хора – просто на тях се падат едни от най-хубавите парчета от тортата, защото „са имали късмет”. Сякаш липсата или наличието на шанс, късмет, са нещата, които ще имат най-голямо значение през август.

Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Август – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.

Намерете датата си на раждане в описанията по-долу.

29 декември – 9 януари
Август внася новости около професионалното ви развитие, кариера или образование. Витае по-сериозно напрежение около вас и може да се сблъскате с непреодолими ограничения, свързани с чужди средства, общо имущество, наследства. Финансовата област може да бъде доста динамична, да имате както неочаквани разходи, така и неочаквани приходи. Доста силно се концентрирате върху всякакви финансови въпроси. В личния живот може да имате известна нестабилност, но съдбата ви е подготвила значима среща. Не вземайте обаче важни решения под напора на емоциите.

10 януари – 22 януари
Август внася новости около чужди ресурси, общо имущество или наследства. Настъпва някакъв обрат, който трябва да приемете. Някакви лични въпроси излизат на преден план, което може да внесе известен хаос в организацията и реда, който сте си създали. Устремявате се към подобряване на личната си ефективност с нови планове и проекти. Финансовата област се стабилизира и попадате на добри възможности да я подобрите по-съществено. В личния живот ситуацията може да е малко драматична, не е изключено да се натъкнете на непреодолими проблеми.

Категории: астропрогноза за август новолуние конфигурация на Юпитер и Сатурн във фаза последна четвърт Юпитер в знак Дева Гали астроучилище
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus