Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Януари идва със сила, кураж и характер

01 Януари 2015 / 11:01:42  GRReporter
3603 прочитания

Гали
    В тази статия ще ви представя астрологичната картина за периода 1 – 31 януари. Ще започна с общата картина като цяло и след това ще направя индивидуалните прогнози.
    В предходната статия ви информирах, че през декември Сатурн преминава в знак Стрелец. Тази планета символизира времето в онзи смисъл, в който е записано в Библията „Има време за всяко нещо и срок за всяка работа под небето”. В знак Стрелец Сатурн ще престои до края на 2017. Основните задачи, които светът ще има пред себе си през тези години са свързани с науката, образованието, международната политика и връзки между държавите, съдебни системи и действащи закони. Но през декември очаквах да има по-скоро някаква стагнация, суетене, безплодни действия, да се чувстваш малко като вързан и да искаш да скъсаш въжето. Голяма част от хората просто може да не се занимават с нищо сериозно – съвсем в синхрон с настъпващите коледни и новогодишни празници. Сатурн прави преход от последния градус на Скорпион към първия градус на Стрелец и е нещо като да минаваш мост между два бряга. Така че в обществен и социален аспект също настъпва някаква пауза, при която става смяна на приоритетите на държавниците и държавните политики.
    Декември внасяше атмосфера на активно и засилено движение, влечение към всичко, което е по-далечно, непознато. Това може да засяга географско място, хора, информация или някакво знание. Активизира се стремежът да се запознаеш с нещо ново и различно. Много е вероятно при повечето хора да се е зародило желание да поставят край на нещо, което е било натоварващо, да направят стъпки да се освободят. Тъй като декември е месец на празниците, очаквах да има много по-активно желание при хората да отидат някъде, да излязат от познатото. Дори и при онези, които не го правят често.
    Какво да очакваме през месец Януари на 2015 година?
    Месецът се очертава да бъде по-бурен, ярък и динамичен, с повече събития. Като цяло това е много продуктивно време, но няма да се мине без проблеми и препятствия. Новолунието, което се разгръща, се случва в особен участък – т.нар. критични и обществени градуси, засегнат е „гръбнака” на хората и човешкото общество като цяло. Затова януари ще бъде един от важните месеци по един или друг начин – както в глобален, така и в личен план. Символиката на участъка, в който се случва това новолуние, е свързана с „откъсване, да разрушиш до основи, да стигнеш до корен/до дъно”. На пръв поглед звучи доста неприятно, но реално е нещо подобно на това да разрушиш една съборетина, от която нямаш нужда, нито пък полза, за да започнеш да строиш нова и стабилна къща.
    В политически и обществен план очаквам да се стигне до някакви крайности в международните отношения, да се формира много сериозна опозиция между големите сили, да се дебатира ясно и открито. Така че слушайте внимателно изявленията на политици и държавници – по-откровени едва ли ще бъдат в скоро време. В личен план при повечето хора също е възможно да има изостряне във взаимоотношения, да се внесат раздори и конфликти. Но това е предимно по въпроси, които са влачени нерешени дълго време.
    Независимо от така очертаващата се обстановка, може да се каже, че месецът придава много сила, кураж и характер. Страхът сякаш се стопява в определени моменти и хората стават по-смели. Затова Януари се очертава да бъде месец на решения, които се вземат трудно и за тях се изисква много смелост.
    Природата може да е малко по-неблагосклонна към нас през този месец и не са изключени по-сурови условия и проблематични ситуации в някои части на земята. Особено около 12 и 24 януари.
    Сега ще изпиша как са засегнати различните зодиакални сектори през Януари  – какви теми се провокират, какъв тип събития можете да очаквате. Ще направя кратък анализ за всички от тях.
    Намерете датата си на раждане в описанията по-долу. А нашата астро прогноза за цялата 2015 може да видите тук.
    29 декември – 9 януари
    През януари общата атмосфера за вас е благоприятна и ви очакват новости във връзка с приятели и социален кръг. Може да се отдалечите малко от хора, с които сте били по-близко свързани. Най-много енергия влагате в дом, семейство и ежедневни задачи. Занимавате се с някакви подобрения, засягащи ви лично – като физика и външен вид. По отношение на работата ситуацията е по-напрегната, налага се да работите при някакви по-трудни условия. Финансовата сфера е добре поставена, през втората половина на месеца избягвайте рискови операции. В личния живот имате повече рутина.
    10 януари – 22 януари
    През януари общата атмосфера за вас е благоприятна и ви очакват новости около професионални ангажименти или образование. Може да пътувате на по-далечно разстояние. Най-много енергия влагате в начинания и инициативи. В работата ви очаква труден месец, „спънат” от някакви пречки, конкуренция или липса на съдействие от колеги. Финансовата сфера е силно променлива, може да излязат някакви допълнителни разходи, които не сте предвидили и съответно да ви е по-трудно да вържете бюджета си. В личния си живот изпитвате някакви проблеми, но само в първата половина на месеца.
    23 януари – 4 февруари

Категории: астро прогноза за януари 2015 новолуние планети индивидуален хороскоп зодии Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus