Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Звездите ни показват къде да търсим свършенството

13 Ноември 2015 / 08:11:50  GRReporter
2091 прочитания

Гали

Да бъдеш перфектен и съвършен във всичко, е мисия невъзможна. Но у всеки от нас е заложен стремеж към съвършенство, да бъдеш най-доброто, на което си способен. Този стремеж най-често е насочен към точно определени неща, не го проявяваме във всичко.

Статията днес е на тема в какво изпитваме инстинктивен порив да търсим максимума, да се доближим до почти пълно съвършенство, да постигнем най-високите стандарти, които са наложени. Понякога се чувстваме принудени от външни, независещи от нас обстоятелства да проявяваме по-голяма критичност към себе си, да се опитваме да бъдем перфектни. Но тези принуди идват в отговор на вътрешния ни инстинкт, който ни бута към това да направим нещо по-добро от досегашното.

В зодиакалния кръг знак Дева е свързан с ред, безупречна чистота, съвършенство. Символизира необходимостта да бъдеш по-добър и все по-добър, да изпипваш всичко до последния детайл, да отстраняваш дефектите. Това изисква да бъдеш много критичен – и към себе си, и към околните. Знак Дева носи способност да съзира всичко до най-дребния детайл, да анализира напълно несъществени подробности на пръв поглед, които обаче биха могли да разрушат крайния резултат ако не бъдат изпипани. А той е – всичко да бъде перфектно.

Мястото, на което е разположен знак Дева в личния хороскоп, показва областите, в които всеки човек носи вродена способност да търси непрекъснато подобрение, да се стреми към едни по-високи стандарти, да иска максимума, да бъде перфектен. В тези области сме склонни да бъдем особено критични, все да сме недоволни, постоянно да търсим недостатъците, които ни пречат да имаме най-доброто. Естествено тази критичност и недоволство почти винаги я насочваме и към другите хора, не само към себе си. Работата е там, че понякога объркваме нещата – искаме другите да търсят съвършенство в нещата, в които ние би трябвало да бъдем възможно най-добри. В крайна сметка Природата е дала този талант и способности на нас, ние да внесем най-доброто от себе си в определени житейски области.

Сега ще дам информация кои са областите, в които би трябвало да се опитваме да бъдем все по-добри, да търсим максимума, да се взираме в детайлите и недостатъците, да търсим съвършенство. Отчитането се прави от Асцендента, тъй като това е факторът, който задава каква е реалността под формата на физически условия, събития и факти. Отчитането може да се направи и според слънчевия знак, под който сте родени. Слънцето в личния хороскоп е фактор, който отговаря за духовното ни предназначение.

Асцендент или Слънцето в знак Овен

  Знак Дева обхваща Шестия дом. Областите, в които носите вродена способност да търсите постоянно подобрения, да се стремите към перфекционизъм, но и да проявявате постоянна критичност и недоволство, са свързани предимно с работата като ежедневни задачи, личните навици и здравословния начин на живот. Отношенията с колеги, служители и подчинение ако сте на по-високи служебни позиции, често имат по-напрегнат характер именно поради това, че се стремите към изграждането на перфектния екип, да бъдете между хора, които си вършат работата професионално и съвършено. Ако се окажете между хора, които са небрежни, имат лоши ежедневни и работни навици, по-добре потърсете начини да подобрите себе си – като лична работна ефективност, работа в екип и отношението ви към колегите.

Асцендент или Слънцето в знак Телец

  Знак Дева обхваща Петия дом. Областите, в които носите вродена способност да търсите постоянно подобрения, да се стремите към перфекционизъм, но и да проявявате постоянна критичност и недоволство, са свързани са с личната ви творческа енергия, таланти и способности. Вие сте хората, които се налага постоянно да подобряват талантите и способностите си, рядко сте доволни от стандартите, които сте постигнали. Любовта и децата, умението да бъдете щастливи, да се забавлявате, са също част от стремежа ви да имате най-доброто, да бъдат съвършени. Ако се окажете между хора, които сякаш нищо не умеят, не получавате достатъчно любов от околните, липсват ви забавления, по-добре се насочете към себе си и своите собствени способности, умението си да давате любов, да се радвате на живота, да се дарявате щастие на другите.

Асцендент или Слънцето в знак Близнаци

  Знак Дева обхваща Четвъртия дом. Областите, в които носите вродена способност да търсите постоянно подобрения, да се стремите към перфекционизъм, но и да проявявате постоянна критичност и недоволство, са свързани с дома, семейството, родителите. Търсите за себе си идеалният дом и идеалното семейство – силно придирчиви сте към обзавеждане, към атмосферата, в която живеете. Искате да имате семейни отношения, в които всичко е перфектно и съвършено, няма крайности, няма проблеми. Ако се окажете в проблемни взаимоотношения с близките си и най-вече с хората, с които живеете (делите едно пространство), опитайте се вие самите да поддържате възможно най-добър ред и дисциплина у дома, да създавате уют за семейството си, да се грижите за близките си.

Асцендент или Слънцето в знак Рак

Категории: Астроучилище астрология хороскоп търсене съвършенство
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus