Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Преди да спортувате, погледнете асцедента си

10 Ноември 2012 / 10:11:15  GRReporter
6258 прочитания

Гали
    Едва ли минава и ден, в който да не се огледаме в огледалото, за да видим как изглежда тялото ни. Физическата форма и по-конкретно добреизглеждащото тяло имат почти първостепенно значение за самочувствието и самооценката. А и да си го кажем направо – хората винаги ни посрещат по външния ни вид и това никога няма да се промени. Един добре изглеждащ човек има в пъти по-големи шансове пред по-неугледния. Ирационално е, но умът, способностите и душевността, винаги идват след това.
    Днешната статия е на тема кои спортове ни увличат повече и така е по-лесно и приятно да поддържаме тялото си. Всеки някога се е подлагал на физически упражнения, които са му неприятни. И не само това – накрая се оказва, че и резултатът е далеч от желания. Познавам доста хора буквално вманиачени на тема фитнес. Всяка свободна минута прекарват в залите или като четат за видове уреди, мускулни натоварвания и препоръчителни програми. А това не винаги е особено здравословно.
    Както всичко в живота ни и спортът трябва да е съобразен с възможностите на нашето тяло. Да го правим с лекота, без да ни натоварва прекалено и най-вече да ни доставя удоволствие, за да има ефект. Има изключително разнообразие от спортове и за всеки от нас си има подходящи, чрез които не само ще си поддържаме физически тялото в добро състояние, но и ще го правим естествено, без напрежение и с удоволствие. Когато спортуваме според желанията на тялото си и сетивата си, усещаме как се зареждаме със жизнена енергия. Ставаме енергични и не усещаме умора дори и след продължителни занимания. И най-доброто е, че успяваме да поддържаме добра физическа форма.
    Преценката за това кои спортове са най-подходящи конкретно за нашия физически тип, се прави според знака, в който е Асцендентът и планетата, която управлява този знак. Пресечната им точка ще ни каже кои са тези спортове, които не само са подходящи за тялото ни, но и ще бъдат удоволствие за сетивата ни.
    Асцендентът в хороскопа или още наричан изгряващ знак е вашата физическа среда. А планетата, която управлява този знак, управлява и физическото ви тяло. Намирането на тази планета става много лесно, достатъчно е да знаете Асцендентния си знак.

    Асцендент в знак:
Овен – управлява се от Марс
Телец – управлява се от Венера
Близнаци – управлява се от Меркурий
Рак – управлява се от Луната
Лъв – управлява се от Слънцето
Дева – управлява се от Меркурий
Везни - управлява се от Венера
Скорпион - управлява се от Марс
Стрелец – управлява се от Юпитер
Козирог – управлява се от Сатурн
Водолей – управлява се от Сатурн
Риби – управлява се от Юпитер

Категории: спорт поддържане на тялото асцедент управител на асцедента индивидуален хороскоп астроучилище Гали
ПОДКРЕПЕТЕ НИ!
Съдържанието на GRReporter достига до вас безплатно 7 дни в седмицата. То се създава от високопрофесионален екип от журналисти, преводачи, фотографи, оператори, софтуерни специалисти, дизайнери. Ако харесвате и следите работата ни, помислете дали да не ни подкрепите финансово със сума, каквато вие изберете.
Subscription
Можете да ни подпомогнете и еднократно:
blog comments powered by Disqus