Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Ян. 27, 2011

Хрисохоидис: България не може да се сравнява с Гърция – ние сме в Европейския съюз от 20 години

27 Януари 2011 / 21:01:41  
Погрешно е да се сравнява българската или албанската данъчна система с гръцката. Те нямат обща база за сравнение и 10% плосък данък не е приложим за развита страна като Гърция. Това заяви министърът на регионалното развитие и конкуренцията Михалис Хрисохоидис на форум с тена икономическото развитие на страната.


Полицейска операция в Юридическия факултет

27 Януари 2011 / 19:01:31  
Всеки момент започва изкарването на 253-мата нелегални имигранти, които преди дни окупираха сградата на факултета и опънаха лагер в учебните зали, операцията се извършва под прокурорски надзор, предава Анастасия Балездрова от мястото на събитието


Емигрантите не бързат да се преместят от Юридическия факултет

27 Януари 2011 / 17:01:41  

В момента се провежда събрание на имигрантите във фоайето на Юридическия факултет, за да решат дали ще се преместят в сграда на бул. Патисион, която отговаря на хигиенните изисквания.

На среща вчера между деканата и четири неправителствени организации – Червеният кръст, Доктори на света, Фирма за регионално развитие и психическо здраве и Мисия заедно с Атинския университет се реши коя сграда може да се даде за стачката около 250те имигранти и се споразмяха да се погрижат за преместването им.



Атина ще бъде отново олимпийска столица, този път на Special Olympics

27 Януари 2011 / 16:01:04  
150 дни преди официалната церемония по откриването на най-голямото спортно събитие за хората с умствени увреждания гръцкият организационен комитет проведе конференция на спонсорите, на която бе представен ходът на подготовката.


Правителството дава заден ход за затвора за неплатени данъци

27 Януари 2011 / 10:01:24  
По-меки мерки срещу некоректните данъчни длъжници предприема кабинетът на Георгиос Папандреу като е готово да оттегли криминализирането на укриването на доходи