Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Ноем. 7, 2011

live Падането на Папандреу: Обявяват новия премиер във вторник

07 Ноември 2011 / 23:11:29  
В списъка на кандидатите за гръцки премиер бе добавено името на представителя на Гърция в МВФ, Панайоти Румелиотис. Според правителствени източници преговорите са били прекъснати, поради отказа на Андонис Самарас да позволи участието на свои сътрудници в коалиционния кабинет


live Падането на Папандреу: Спрягат омбудсмана Никифорос Диамандурос за нов премиер, може да приеме при определени условия

07 Ноември 2011 / 20:11:25  
Не се знае дали ще приеме поста, защото скоро е спечелил втори четиригодишен мандат на своята позиция, а управлението на Гърция в момента не изглежда като първи избор в професионалната реализация на човек извън политиката.


live Падането на Папандреу: Една седмица ходене по мъките

07 Ноември 2011 / 19:11:15  
Гърция е в окото на евро циклона в последните почти две години, но изминалата седмица може да се каже, че беше апотеоза на гръцката политическа драма, която реално застраши да замете цялата еврозона.


live Падането на Папандреу: Бурни преговори за новия кабинет, Лукас Пападимос в Атина

07 Ноември 2011 / 17:11:44  
Упоритостта и настойчивостта на ПАСОК и Нова демокрация да наложат собствените си изисквания не позволяват на преговорите да протекат по-спокойно. Кредиторите на Гърция обаче са съвсем ясни в изискването си за съществено участие на двете партии в новия кабинет.


live Падането на Папандреу: Смяна в управата на четири министерства в коалиционното правителство

07 Ноември 2011 / 13:11:08  
След политическата лудост, както нарича развитията от последните дни в Гърция австрийската преса идва време за истинската работа на гръцкото правителство, което сериозно изостана с изпълнение на задълженията си около финансовата помощ от Европа.


live Падането на Папандреу: Нови преговори за избор на премиер, предсрочни избори на 19 февруари

07 Ноември 2011 / 10:11:03  
Според източници, Папандреу и Самарас са се споразумяли нов премиер да бъде банкерът Лукас Пападимос. До момента инфорацията, че той се намира на път за Атина не се потвърждава. Късно снощи представители на ПАСОК и Нова демокрация определиха и датата на предсрочните избори.


10 прeдимства на YouTube пред телевизията

07 Ноември 2011 / 10:11:54  
YouTube е безплатен, има по-голяма свобода и е достъпен 24 часа, седем дни в седмицата.