Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Март 4, 2011

Европейските социалисти разкритикуваха мнозинството в Европейския съюз и призоваха за единство

04 Март 2011 / 21:03:10  
Осем милиона работни места, развитие и изравняване на различията между страните от европейския север и юг твърдят, че могат да постигнат до 2015 евросоциалистите, които се срещат в Атина. Техният алтернативен икономически план предвижда издаването на еврооблигация и сформирането на здрав механизъм за взаимопомощ.


Кристина Агилера в ареста за пиянство

04 Март 2011 / 15:03:23  
Поп звездата Кристина Агилера е била арестувана, защото е била пияна на публично място, съобщи полицията в Западен Холивуд.


Coldplay отлагат новия си албум за есента

04 Март 2011 / 15:03:38  
Почитателите на британците Coldplay ще се наложи да почакат още малко до появата на новия албум на бандата. Първоначално новото заглавие се очакваше да дебютира на пазара в периода между май и юни тази година. От официалния сайт на групата обаче обявиха, че премиерата се отлага за октомври.


GRR HOT 15: Женският месец започва с Elena Paparizou

04 Март 2011 / 15:03:43  
Привет, музикални любимци. В началото на най-женския месец в годината отново се срещаме, за да потанцуваме и попеем с любимия ни GRR HOT 15. А в него женското присъствие е доста сериозно. Какво точно имам предвид, предстои да разберем.


Заплахата за тежки глоби и опитите за политизиране предизвикват отлив от движението „Не плащам”

04 Март 2011 / 12:03:32  
От 30 до 50 на сто намаляха шофьорите, които отказват да плащат пътни такси . Това отчитат петте концесионни фирми, които управляват гръцките магистрали. Спадът е започнал от момента на гласуване на мерките, които „криминализираха” конкретното нарушение.


Етно хип-хип парче ще представи Гърция на Евровизия

04 Март 2011 / 11:03:53  

Песента на Лукас Гиоркас „Watch my dance”, която комбинира тежкия гръцки традиционен танц зембекико с хип-хоп получи картбланш за 56-ия европейски конкурс за песен Евровизия, който ще се проведе в германския град Дюселдорф през месец май.

Изпълнението на Лукас Гиоркас придружено от Stereo Mike спечели овациите на критиците и на публиката с песента „Watch my dance” с музика на Янис Христодулопулос и стихове на Елеана Врахали.



„Архитектурно чудо” в столичен квартал подготвя млад предприемач

04 Март 2011 / 10:03:56  

„Пълна промяна“ на градското пространство в квартал Керамикос планира младият гръцки предприемач Ясонас Цаконас заедно с екип от също толкова млади и надъхани гръцки и чужди архитекти. Неговата история е завладяваща с духа на млад и спонтанен човек, който явно има усет за възможностите, които предоставят момента и обстоятелствата и достатъчно смелост, за да повярва и да инвестира в идеите си.