Най-доброто от GRReporter
flag_bg flag_gr flag_gb

Архив - Юни 13, 2011

Standard&Poor’s сложи Гърция в категория ССС

13 Юни 2011 / 19:06:47  
Няма друга страна в Европейския съюз с толкова нисък кредитен рейтинг, вестникарските колоси “Етнос” и икономическия “Имерисия” стават поредната жертва на погрешното управление на средиземноморската държава.


Рапърът, който "вижда" музиката

13 Юни 2011 / 18:06:16  
„Музиката е нещо повече от това, което чуваш” е мотото на младия рапър, който усеща ритъма чрез силните звуци на баса.


Енергетиката в Гърция очаква нови инвеститори от септември

13 Юни 2011 / 17:06:18  
Либерализацията на енергийния пазар пуска за продан предприятията свързани с управлението на природния газ и нефта, както и гръцката НЕК, а от септември пада и забраната за движение лични автомобили с дизелови двигатели.


Несигурността блокира пазара на имоти в Гърция

13 Юни 2011 / 16:06:32  
Според агенциите за продажба на имоти интересът на чужденците за собствена къща на гръцките острови не е спаднал. В Северна Гърция обаче спадът в продажбите на къщи и апартаменти по крайбрежните райони е около 80 на сто.


Радикални промени от септември за преподаватели и финансиране на университетите в Гърция

13 Юни 2011 / 15:06:22  

Радикални промени в университетите свързани с администрацията, преподавателите и субсидирането се очаква да разбудят гръцките академични кръгове. Крайният текст на новия закон рамка съдържа реформи, според които поне десет полу-висши технически институти ще затворят от 40-те, които съществуват в момента в страната, а останалите ще се слеят с университетите.



Никой министър, който не иска да работи, няма място в кабинета

13 Юни 2011 / 14:06:54  
Това е мнението на преподавателя по икономика в Аристотеловия университет в Солун, Димитрис Мардас, който говори специално за GRReporter и не скри разочарованието си от настоящото управление на закъсалата Гърция.


Идва шоуто на Mad Video Music Awards!

13 Юни 2011 / 14:06:22  

Сред кандидатите за музикалните награди на музикалната гръцка телевизия Mad са сред най-утвърдените поп изпълнители на гръцката сцена, но и сред най-младите, които дебютираха през последните една-две години. И така, битката ще се проведе между гиганти от класата на Сакис Рувас и Деспина Ванди и млади свежи изпълнители като Иви Адаму, Елени Фурейра и Stavento. Вечерта на 14 юни в затвореното игрище за Tae Kwon Do в квартал Фалиро се очаква да бъде с висок градус на настроение и изпълнена със завладяваща и добра музика.